No septembra jaunā laikā atgriežas raidījums «Aizliegtais paņēmiens»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

No 1.septembra pirmdienās pulksten 19.15 būs skatāma raidījuma «Aizliegtais paņēmiens» jaunā sezona, kas līdzās tradicionālajām žurnālistikas metodēm turpinās izmantot arī eksperimentus, testus, slēpto filmēšanu, fikciju, tādējādi atklājot problēmas sabiedrībā.

Bieži vien, izmantojot žurnālistikas ierastās metodes - intervijas, dokumentu analīzi un citas -, neizdodas piekļūt notikuma vai personas patiesajiem motīviem vai apstākļiem.

Intervijās amatpersonas nereti cenšas tematu izpušķot, slēpjas aiz skaistām runām un noklusē patieso situāciju, tāpēc «Aizliegtā paņēmiena» uzdevums ir atklāt tēmas padziļinātu līmeni un runāt par tematiem, kas sabiedrībā cirkulē, bet medijos ne vienmēr tiek izcelti.

«Atkarībā no raidījuma tēmas «Aizliegtā paņēmiena» mērķis būtu radīt diskusiju sabiedrībā vai atsevišķos gadījumos saukt pie atbildības iesaistītās personas, norādīt uz likuma nepilnībām - atmaskot sabiedrībā nozīmīgus notikumus un atklāt problēmas,» saka raidījuma vadītājs Guntis Bojārs.

«Aizliegtā paņēmiena» tematika aptvers visdažādākos jautājumus -

politiķu patiesās sejas, bērnu uzvedību skolās, sabiedrības toleranci un citus.

Pēc iegūtajiem secinājumiem raidījuma otrajā daļā notiks ekspertu diskusija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu