8 iemesli, kāpēc seriāls «The Bridge» ir tikpat aizraujošs kā «Breaking Bad»! (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ja esi cītīgi sekojis līdzi savam iemīļotajam seriālam, ir skumji apzināties, ka rīt jau būs pēdējās sezonas sērija, it sevišķi, ja ir runa par tik lielu popularitāti guvušu darbu kā «Pārkāpt robežu» («Breaking bad»). Bet bieži vien arī tik izciliem seriāliem ir lieliski «pēcteči», kurus ir vērts skatīties.

 
Foto: publicitātes

Unikāls galvenais varonis

Kas gan būtu «Pārkāpt robežu» bez Braiena Kranstona (Bryan Cranston) spilgtā tēla? Un, lai gan «Robežtilta» galvenās lomas atveidotāja, apburošā Diāna Krīgere (Diane Kruger), ir ne mazāk pārliecinoša izmeklētājas Sonjas Krosas lomā, tomēr tieši Demiana Bičira (Demian Bichir) attēlotais detektīvs Marko Ruizs piešķir seriālam īpašo noskaņu. Oskaram nominētais aktieris darbojas īstenā Kranstona stilā, abi ir vecmodīgie mačo modernā pasaulē.

 
Foto: publicitātes

Radoša vardarbība

Seriāls «Pārkāpt robežu» vienmēr izcēlies ar neparastas vardarbības atainošanu, kas ir kā atelpa no vairuma citos seriālos rādītajiem sausajiem un garlaicīgajiem noziegumiem. Nevienu vairs nepārsteidz pēkšņs šāviens mugurā vai spranda pārlaušana, bet, piemēram, pēkšņa vannas izkrišana caur griestiem ir efektīgs skats. «Robežtiltā» redzamas ne mazāk interesantas noziegumu ainas, piemēram, noduršana ar siena dakšu vai apdedzināšana ar gludekli.

 
Foto: publicitātes

Bezjūtīgas, stipras sievietes

Šķiet, daļa «Pārkāpt robežu» skatītāju guva īstu baudu, ienīstot Annas Gannas (Anna Gunn) atveidoto Skaileru Vaitu. Ja meklējat sievieti, kuru ir neiespējami mīlēt, to atradīsiet arī «Robežtiltā» atraitnes Šarlotes Milraitas personā. Kareivīgā, apņēmības pilnā sieviete ir gatava stāties pretī ikvienam, kas liks šķēršļus viņas ceļā.

 
Foto: publicitātes

Spilgti ļaundari

Divi spilgtākie ļaundari pagājušās sezonas «Robežtiltā» bija Fausto un Grasiela. Taču izcilā kaulēšanās meistare Grasiela sezonas beigās tika nodurta ar siena dakšu. Stresam nav pamata, jaunajā sezonā sastāvam pievienosies vācu aktrise Franka Potente (Franka Potente) menonītu kopienas sekotājas Eleonoras Nahtas lomā. Eleonora ellīgi alkst atriebības, nebaidās no nāves, un viņu neinteresē nauda – tas viss viņu padarīs par īpaši bīstamu ļaundari.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Vizuālie efekti

Tie, kuri redzējuši «Pārkāpt robežu», zina, ka seriāls izceļas ar iespaidīgiem vizuālajiem efektiem un pārsteidzošu kompozīciju. Lai gan «Robežtilta» veidotāji dažādiem modernajiem specefektiem pievērsās tikai iepriekšējās sezonas noslēgumā, kad ekrānā plosījās uguns un Lilarda atvērtais skapis bija burtiski piebāzts ar naudu, otrajā sezonā sagaidīsim vēl lielākus pārsteigumus.

 
Foto: publicitātes

Humors

Seriālā «Pārkāpt robežu» redzami vairāki izcili komēdiju aktieri, kā, piemēram, Bobs Odenkirks (Bob Odenkirk) un Louvels Kroufrods (Lavell Crawford). Lai piešķirtu seriālam humora devu, arī «Robežtilta» komanda noalgoja komiķi Metjū Lilardu (Matthew Lillard), kuru plašāk pazīstam pēc Šagija lomas komēdijā «Skubijs Dū». Lai gan Metjū atveidotais varonis nebārsta asprātības ik uz soļa, viņa izteicieni ir trāpīgi un spēs sasmīdināt ikvienu seriāla fanu.

 
Foto: publicitātes

Pasaules hiti

Seriālā «Pārkāpt robežu» ir skanējuši daudzi pasaules mūzikas šedevri, piemēram, seriāla noslēguma sērijā varēja baudīt grupas «Badfinger» izpildīto «Baby Blue». Taču arī «Robežtilts» neatpaliek, sezonas pēdējā epizodē bija dzirdams mariači dziedāts grupas Bon Jovi hits «Livin On a Prayer». Vai nepieciešami vēl kādi jautājumi?

 
Foto: publicitātes

Emīlija Riosa

Apburošā aktrise, kas tēloja Džeses Pinkmana draudzeni «Pārkāpt robežu», redzama arī «Robežtiltā» kā laikraksta reportiere Adriana Mendesa.

Foto: publicitātes
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu