Šovs: Vai mīlestība ir stiprāka par izsalkumu? (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Novērots, ka cilvēki pārmērīgi ēd, lai nomāktu jūtas vai slāpētu emocijas. Taču vai tiešām mēs gribam, lai ēdiens būtu mūsu vienīgais baudas avots? Līdz niansēm mūžam aktuālo jautājumu par ēdiena un mīlestības saistību izgaismos jaunais, emocionāli piesātinātais televīzijas kanāla «FOX Life» realitātes šovs «Mīlestība iet caur vēderu» («Something Is Going On Here»), kas rosinās uz dziļām pārdomām ikvienu no mums.

Ja atceramies anatomijas stundas - cilvēkam nav spēcīgākas iedzimtas tieksmes par izdzīvošanu (ēdiens), bet vienlīdz spēcīgs ir reprodukcijas instinkts (sekss). Ēdiens un sekss vienmēr ir bijuši saistīti. Gan mīlēšanās, gan gards ēdiens sniedz juteklisku baudu, smadzenēs izdalot labsajūtas hormonu - endorfīnu. Lai saglabātu savu organismu, cilvēkam ir jāēd, taču pārmērīga aizraušanās ar ēšanu noved pie tā, ka ēdiens sāk pildīt arī seksuālās tuvības funkciju. Pētījumi rāda, ka

vientuļiem cilvēkiem ēdiens aizstāj draugu vai mīļoto.

Pat tad, ja kāds šos ļaudis aicina kaut kur aiziet, viņi dod priekšroku picai un televizoram. Novērots, ka cilvēki pārmērīgi ēd, lai nomāktu jūtas vai slāpētu emocijas. Taču vai tiešām gribam, lai ēdiens būtu mūsu vienīgais baudas avots? Vai tas sniedz to, kas mums patiesi ir nepieciešams?

Šo problēmu apspēlē jaunais emocionāli piesātinātais realitātes šovs «Mīlestība iet caur vēderu» («Something Is Going On Here»), kura dalībnieku kopējā kāre uz mielošanos, iespējams, izraisīs starp viņiem arī kvēlas mīlas jūtas. Katrā šova sērijā darbojas viens galvenais varonis vai varone, kas atmetis cerības mīlas frontē un ir pārliecināts -

mīlestība nevar atnākt nekā citādi kā vien caur vēderu.

Cenšoties atspēkot šo mītu, pieci pretējā dzimuma dalībnieki cīnās par ceļu uz viņa vai viņas sirdi. Raidījumā aktīvi iesaistās galvenā varoņa vai varones draugi un tuvinieki, kuri ir dziļi noraizējušies par sava aizbilstamā mīlas nedienām un cenšas palīdzēt rast risinājumu.

Kas no tā visa sanāks? Vai tiešām pierādīsies, ka arī mūsdienās simt procentu taisnības ir senču teicienam, ka mīlestība iet tikai caur vēderu? Atbildi meklē jaunajā realitātes šovā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu