Raidījums «Četras istabas» pārtaps par «4. studiju» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

Jau 1.septembrī pulksten 18.40 pie skatītājiem atgriezīsies plašu sabiedrības popularitāti ieguvušais raidījums «Četras istabas». Jaunajā sezonā raidījums skatītājus pārsteigs ne tikai ar jaunu vizuālo ietērpu un nosaukumu - «4.studija», bet arī jaunu vadītāju pāri. Gan pirms pārraides, gan noslēgumā būs skatāmas sporta un laika ziņas.

«4. studijas» nosaukums nav izraudzīts nejauši, jo raidījums tiešajā ēterā tiks raidīts no Latvijas Televīzijas 4. studijas. Skatītāju iemīļotajam vadītāju pārim

Sandrai Kropai un Arnim Blodonam pievienosies arī jauni kolēģi.

Kuri tie būs, uzzināsiet septembrī, skatoties raidījumu «4. studija».

Raidījums tāpat kā iepriekš būs uzticams palīgs skatītājam risināt ikdienišķus, bet svarīgus jautājumus. Devīze joprojām trāpīga - neērti jautājumi ērtākai ikdienai!

Veidotāji aicina skatītājus ziņot par nejēdzībām, pārkāpumiem, neizdarīgiem ierēdņiem, sociālām un citām problēmām – «4. studijas» komanda nāks palīgā un padarīs jūsu ikdienu ērtāku.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu