«V.I.P.» ar pārsteigumiem sāks jauno sezonu 1. septembrī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

Erudīcijas raidījums «Veiksme. Intuīcija. Prāts» pie skatītājiem atgriežas ierastajā laikā – pirmdienās pēc «Panorāmas», bet jaunajā sezonā sola nelielas pārmaiņas studijas vizuālajā tēlā. Lai spēli padarītu vēl aizraujošāku un spriedzes piepildītu, veiktas izmaiņas arī spēles formātā.

Erudīcijas spēle «Veiksme. Intuīcija. Prāts» iesāks sezonu ar dažiem pārsteigumiem saviem skatītājiem. Ar pirmo raidījuma kadru pamanīsiet izmaiņas studijas uzbūvē, kas vienlaicīgi liks saprast, ka citāds būs spēles formāts.

Foto: LTV1

Abas dalībnieku komandas atradīsies spēles laukumā katra pie sava galda un vienlaicīgi spēlēs, saņemot jautājumu viena pēc otras, dzirdot un redzot, kā ar atbildēm sokas pretiniekam un kāda veidojas punktu attiecība.

Ik pirmdienu aicināsim uz spēli divus erudītu trijniekus, sagatavosim 20 erudīcijas jautājumus un ceram uz aizrautību, sacensību un labām emocijām.

Rudens sezonu atklās ar mūziku un folkloru saistīts meiteņu trio ar kapteini Jolantu Jēkabsoni un ārste – rezidente Agnese Šmite kura arī spēlei izvēlējusies labu draugu kompāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu