Kaislīgs seriāls par Bonda tēla radītāju Flemingu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunais BBC seriāls ar Dominiku Kūperu galvenajā lomā stāsta par Džeimsa Bonda radītāju Janu Flemingu un dēkām, kas rakstniekam sagādājušas materiālu pasaulslavenajiem stāstiem. Četrdaļīgā piedzīvojumu filma LTV1 būs skatāma no 11. septembra ceturtdienās pulksten 22.15.

Aģents 007 ir pazīstams ikvienam, kas kaut nedaudz interesējas par spiegu romāniem un filmām – tiek lēsts, ka bondiādes filmas redzējušo skaits mērāms miljardos. Taču ne katrs līdzīgu uzmanību pievērsis Bonda radītāja, rakstnieka, žurnālista un flotes izlūkdienesta virsnieka Jana Fleminga dzīvei un notikumiem tajā. Balstoties Džona Pīrsona sarakstītajā oficiālajā Jana Fleminga biogrāfijā, četrdaļīgā piedzīvojumu filma «Vīrs, kurš kļuva par Bondu» (2014)

sniedz aizraujošu stāstu, kur rakstnieka dzīve atklājas līdzīga viņa radītā varoņa piedzīvojumiem.

Seriāla notikumu gaita aizsākas 1939.gadā Londonā. Jans Flemings ir bezrūpīgs jauns vīrietis, kas ļaujas uzdzīvei, kamēr vecākais brālis guvis atzinību kā rakstnieks, un ģimenē augstā godā tiek turēta karā kritušā tēva piemiņa. Kad sākas Otrais pasaules karš, Janam rodas iespēja sevi pierādīt ar darbu britu flotes izlūkdienestā. Sākotnēji viņš pieņem savus uzdevumus ar lielu aizrautību, taču, tuvāk iepazīstot kara dabu un tā sekas, Flemings saprot, ka viņa īstais aicinājums ir citur...

Kaisle, mīlas dēkas, risks un eksplozīvi pavērsieni – tas ir stāsts par vīru, kurš radīja ne vien ikonisko Džeimsu Bondu, bet dzīvesstilu, ko kāri iztēlojas lasītāji un kinoskatītāji vēl šodien. Daudzsēriju filmas darbība risinās Lielbritānijā, Francijā, Vācijā un Jamaikā, un piedzīvojumu stāstam netrūkst arī laba humora.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu