Seriālu jaunumi septembrī: Betmena bērnība, selfiju atkarība, maģiskais Hudini u.c. (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sācies rudens, un sākušies arī daudzi jauni seriāli! Piedāvājam ieskatu vairākos interesantos TV projektos, kuru pirmizrāde ir septembrī.

 
Foto: publicitātes

Gotham

Gotham

Kanāls: Fox

Pirmizrāde: 22.09.

Foto: publicitātes

Šis seriāls ir veidots, balstoties uz absolūtu komiksu zelta klasiku. Notikumi norisinās Betmena pilsētā Gothamā, tikai vēl pirms paša supervaroņa. Stāsts ir par Gothamas policistu Džeimsu Gordonu (Bens Makenzijs) un laiku, kad mazajam Brūsam Vainam (Deivids Mazūzs) - slepenajai Betmena personībai - tiek zvērīgi nogalināti vecāki. Gordons apsola zēnam atrast slepkavu, un no šā brīža arī sākas abu draudzība un sadarbība. Seriāls ir īsta medusmaize komiksu mīļotājiem, jo ar laiku te varēs iepazīt arī tādas komiksu zvaigznes kā kaķsievieti, pingvīncilvēku un Ridleru.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

Black-ish

Black-ish

Kanāls: ABC

Pirmizrāde: 24. septembris

Komēdijas seriāla «Black-ish» veidotājs ir arī galvenās lomas atveidotājs komiķis Entonijs Andersons. Stāsts ir par daudzbērnu ģimenes tēvu, kuram ir viss, ko sirds kāro, - prestiža karjera, perfekta māja, mīloša sieva un burvīgi bērni. Tomēr viņš atskārst, ka kaut kā viņu ģimenei pietrūkst - tā ir tumšādainās rases identitāte. Un vēlme piederēt tai. Tēvs visādi cenšas jauno paaudzi pievērst afrikāņu tradīcijām un kultūrai, kas brīžam kļūst smieklīgi..

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

Forever

Forever

Kanāls: ABC
Pirmizrāde: 22. septembris

Henrijs Morgans (Ians Grafuds) ir viens no talantīgākajiem Ņujorkas sekciju veicējiem un nāves cēloņa noteicējiem. Viņš ir arī izskatīgs un veiksmīgs, taču ir kāds noslēpums, kas viņu dara bažīgu, - viņš nevar nomirt! Katru reizi nomirstot viņš attopas ūdenī no jauna dzīvs. Vēl interesantāk, vienmēr viņš ir kails... Šī dzīves īpatnība viņam ļauj atklāt lērumu noslēpumu un mīklainu nāvju, ko viņš risina kopā ar partneri, detektīvi Džo Martinezu (Alana De La Garsa). Arī viņa nemirstības noslēpums kārdina to atrisināt...

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

Houdini

Houdini

Kanāls: History
Pirmizrāde: 1. septembris.

Harijs Hudini, īstajā vārdā Ēriks Veiss, bija ungāru izcelsmes amerikāņu burvju mākslinieks, kurš savulaik ar ekstrēmajiem trikiem iemantoja lielu popularitāti un sabiedrības atzinību. Viņš pat prata izlīst no hermētiski noslēgtas ūdens cisternas, bet Hudini slavenākais triks bija izkļūšana no «ķīniešu moku kambara», kurā viņu ieslēdza ar galvu uz leju un siekstā saslēgtām kājām. Visi Hudini triki balstījās uz fizisko spēku, prasmi un veiklību. Viņš sadusmojās ikreiz, kad kāds piedēvēja viņam mistiskus spēkus, un atmaskoja triku meistarus, kas teicās esam apveltīti ar pārdabiskām spējām, piemēram, viltus zīlniekus. Hudini savā dzīvē izdomāja daudzus un dažādus aizraujošus trikus, piemēram, lika izgaist zilonim, izgāja cauri ķieģeļu sienai. Šo košo personību atveido neviens cits kā Adrians Brodijs, kuram tas izdodas magnētiski un valdzinoši.

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

How to Get Away With Murder

How to Get Away With Murder

Kanāls: ABC
Pirmizrāde: 25. septembris

Stāsts par ambicioziem jurisprudences studentiem, kuru līderis ir nepārspējamā, noslēpumainā un ārkārtīgi viltīgā profesore Analaize Kītinga, kuru atveido «Help» zvaigzne Viola Deivisa. Tomēr vislielākā prakse jauniešiem sākas, kad kāds tiek noslepkavots pa īstam un ārpus apmācības spēlītēm...

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

Manhattan Love Story

Manhattan Love Story

Kanāls: ABC
Pirmizrāde: 30. septembris.

Šis komēdijseriāls ir kas pavisam citāds, jo tā būtība slēpjas tieši aizkadru balsīs - respektīvi, uzsvars ir nevis uz to, ko mēs runājam pirmajā randiņā vai pirmo reizi ieraugot potenciālo otro pusīti, bet gan ko mēs domājam! Seriāla veidotāji notikumus saista ap kādu tikko iepazinušos pāri, kuru domas vienam par otru un situāciju apkārt ir noteicošais, ko vēro skatītājs. Vai šie divi tik atšķirīgie cilvēki spēs saiet kopā, un kā no šīm pārlieku tiešajām domām var rasties jēdzīga saruna un galu galā draudzība?

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

Red Band Society

Red Band Society

Kanāls: Fox
Pirmizrāde: 20. oktobris

Ļoti sirsnīgs un emocionāls seriāls par pusaudžu un jauniešu attiecībām. Notikumus dramatiskus padara vieta, kur jaunieši iepazīstas, - Losandželosas slimnīca. Iespējams, citviet šie pusaudži pat viens ar otru nesarunātos, bet šajā vidē, kur kādam ir vēzis, bet kādam sirdsdarbības traucējumi, uzaust citas attiecības. Mīlestība, pārdzīvojumi, draudzība, līdzjūtība, dusmas un vēl vairāk būs sajūtams šajā seriālā...

Foto: publicitātes

 
Foto: publicitātes

Selfie

Selfie

Kanāls: ABC
Pirmizrāde: 30. septembris

Ļoti mūsdienīgs seriāla sižets - Elīza Doleja ir apsēsta ar sociālo tīklu popularitāti. Katrs dzīves moments viņai paiet, to nobildējot un ievietojot sociālajos tīklos. Katrs profilā redzamais «like» ceļ viņas pašapziņu, un bildes komentārs šķiet absolūta patiesība. Vienā brīdī jauniete saprot, ka tas viss ir aizgājis par tālu, un meklē palīdzību pie šarmanta psihologa, kura uzdevums būs meitenei iemācīt baudīt dzīvi bez telefona...

Foto: publicitātes

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu