TV viedspēle par Latviju: «Ciemos» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

Runā, ka katrs Latvijas ciems esot mazs planētas modelis, ārpus kura viss notiekošais šķiet mazsvarīgs. Vairums cieminieku tic, ka katrs Latvijas ciems ir labāks par blakus ciemu, un visbiežāk tā ir taisnība. Ir aizdomas, ka ir pārāk daudz lietu, ko vietējie par savu ciemu nezina, bet ir skaidri nojaušams, ka Latvijas vietējie ir azartiski un gatavi aizstāvēt savu ciemu godu.

VFS Films no 2. oktobra LTV 1 kanālā skatītājiem piedāvās kopdarbu - aktīvu dzīves pozīciju godinošu TV viedspēli «CIEMOS», kas šīs runas, ticību, aizdomas un faktus pārbaudīs, provocējot Latvijas ciemu vietējos vienoties draudzīgā azartā, lai sadalītu pārākā ciema godu. Spēles būtība paredzēs atklāt ko jaunu par savu un arī kaimiņa ciemu, talkā ņemot dalībniekiem iepriekš neizpētītas funkcijas it kā labi pazīstamajos viedtālruņos.

Mēs vēlamies radīt izglītojošu izklaidi, kas apvienotu sportiska azarta dzinējspēku ar novadpētnieciskas izziņas bagāžu, neaizmirstot

ieraudzīt arī «blaumanisku» Latvijas iedzīvotāja dvēseles sadzīvisko anatomiju.


Redzam, ka arī ciematos ir darbīgi, azartiski cilvēki, kuriem pieejamas tādas pašas viedās iespējas kā lielpilsētās. Ciemošanās ir vispateicīgākais veids, kā izcelt darītājus un parādīt - ja vien darām, viss ir iespējams!

Oktobrī un novembrī ceturtdienu vakaros tiks demonstrēti 8 raidījumi, kuru uzdevums ir iedvesmot auditoriju aizvien biežāk lietot viedās tehnoloģijas sadzīvē, izzināt un izmantot lielāko daļu to piedāvāto iespēju.

Pirmajos piecos raidījumos piedalīsies piecas komandas, kuru uzbūve ļaus notikt dažādu paaudžu sadarbībai un paaudžu vērtību un dzīves stila sadursmei. Komandas sastāvā būs trīs cilvēki, trīs dažādu vecumu pārstāvji - jaunība, briedums un viedums. Katrai paaudzei ir savi trumpji, un tieši to apvienošana katrai komandai piešķirs nopietnu spēku.

Pirmie pieci raidījumi būs kā iesildīšanās un zināšanu uzkrāšana, kuru laikā neviena komanda spēli nepametīs. Katrs raidījums būs veltīts vienam Latvijas novadam, kurā komandas rādīs savas zināšanas un erudīciju.


Katra komanda pārstāvēs kādu ciemu vai mazpilsētu:

Kurzemi - Vaiņode, Zemgali - Baldone, Vidzemi - Alūksne, Sēliju - Viesīte un Latgali - Rogovka.

Jaunā TV seja, raidījuma vadītājs Mārtiņš Kozlovskis jeb Kozmens, kurš plašākai auditorijai pazīstams kā «Rīga 2014» Kultūras vasarnīcas namatēvs un improvizācijas teātra Hamlets aktieris, visu spēles gaitu atradīsies notikumu epicentrā, sazināsies ar spēles dalībniekiem, dažkārt sniedzot uzvedinošas norādes. Vadītājs katra raidījuma beigās tiksies ar visiem spēlētājiem, lai izvērtētu rezultātus.

Pēc pirmajām piecām sērijām spēli pametīs tā komanda, kurai būs veicies vismazāk. Pēc tam - katrā etapā pa vienai, lai spēles finālā, sacenšoties trim komandām, pārliecinātos, kurā Latvijas novadā dzīvo visvarošākā un viedākā komanda!

Raidījumu LTV1 ēterā no 2. oktobra varēs redzēt katru ceturtdienu plkst. 19:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā plkst. 15:00.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu