Rutulis «Radio SWH» sāk vadīt jaunu raidījumu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Jaunajā sezonā Radio SWH ir veicis izmaiņas programmā. Turpmāk darba dienu vidū būs dzirdama Kaspara Breidaka vadītā programma «Enerdžiko» un otrdienu vakaros skanēs raidījums «Rutuļa teritorija», informē «Radio SWH» pašreklāmas daļa.

11. septembrī Radio SWH ētera personība Normunds Rutulis azartiskā garā sporta kompleksā 333 prezentēja savu jauno klausāmraidījumu «Rutuļa teritorija». Skaļu ovāciju pavadībā rūca motori, kauca bremzes, taču jaunais raidījums nav vis par citu Normunda aizraušanos - autosportu, bet gan mūziku.

Normunds par jauno raidījumu saka: «Elitārais pops, džezs un souls ir tā mūzika, kas spodrinājusi manu muzikalitāti. Tagad tas, kas veido manu oreolu, būs dzirdams Radio SWH ēterā katru otrdienas vakaru. Šāda veida mūzika tiek radīta arī pie mums, Latvijā, tādēļ šad un tad savā teritorijā uz sarunu aicināšu vietējos mūzikas meistarus.»

«Rutuļa teritorija» būs dzirdams radio SWH ēterā otrdienās no plkst. 20 līdz 22.

Turpmāk dienas vidū no plkst. 12 līdz 15 būs iespēja klausīties jaunu raidījumu «Enerdžiko» ar Kasparu Breidaku.

Arī Gustavs Terzens nedaudz pamainījis savu viesošanos ēterā.

«Dzīvās vakariņas» būs dzirdamas trešdienu un ceturtdienu vakaros ierastajā laikā no plkst. 20 līdz 23.
Gustavs Terzens Radio SWH studijā. "Kad par mūziku ir jārunā"
Gustavs Terzens Radio SWH studijā. "Kad par mūziku ir jārunā" Foto: TVNET

«Svētdienas Bole» ir pārtapusi par «Piektdienas Boli» - skanēs piektdienās no plkst. 15 līdz 16. Kā arī turpmāk, svētdienu vakaros, varēs klausīties raidījuma «Saknes» atkārtojumus.

Radio atgādina, ka ēterā izskanējušos raidījumus var atkārtoti noklausīties sadaļā «Raidījumu arhīvs».

www.radioswh.lv

AS «Radio SWH» grupā ir radio SWH, radio SWH+, radio SWH Rock, radio SWH Gold, radio SWH Kurzeme, radio SWH+Latgale un interneta radio SPIN FM.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu