Seriāla «Draugi» fani pulcējas Ņujorkas kafejnīcas replikā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Amerikāņu komēdijseriāla «Friends» («Draugi» ) fani trešdien pulcējās kafejnīcā, kas veidota kā televīzijas skatītāju iemīļotajā seriālā redzamā.

Seriāla darbība bieži notika kafejnīcā «Central Perk», kur draugi Reičela, Fēbe, Monika, Čandlers, Džojs un Ross dalījās pieredzē par attiecībām, problēmām darbā un citām tēmām.

Svinot kulta seriāla 20.gadadienu, sponsori atvēruši pagaidu kafejnīcu. Ņujorkas iedzīvotāji un tūristi fotografējas slavenajā oranžajā dīvānā, iegādājas suvenīrus un bauda bezmaksas kafiju.

Actor James Michael Tyler, known for his role as Gunther from the television show
Actor James Michael Tyler, known for his role as Gunther from the television show Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

27 gadus vecais veterinārārsts Andress Prats sacīja, ka rinda esot bijusi kvartāla garumā jau plkst.8, kad viņš tur ieradās. «Tas ir skaisti. Man patīk tas, ka var fotografēties dīvānā un apskatīt piemiņas lietas,» viņš teica aģentūrai AFP.

Kafejnīcā izvietoti tērpi, ko seriālā valkāja seši galvenie varoņi, kā arī kafijas automāts no īstās «Central Perk» kafejnīcas, fotogrāfijas un citi priekšmeti.

Sanākušie fani noliedza, ka 20 gadus vecais seriāls būtu novecojis.

Kompānijas «Eight O'Clock Coffee» pārstāvis sacīja, ka pirmajās divās stundās kafejnīcā esot tikuši ielaisti 250 cilvēki. Daži kaismīgākie fani pat esot pārlaiduši nakti pie durvīm, lai rīta agrumā pirmie iestātos rindā.

Tourists take photos outside a temporary
Tourists take photos outside a temporary Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Kafejnīca darbosies līdz 18.oktobrim. Seriāls tika uzņemts no 1994. līdz 2004.gadam un bija ļoti populārs. Tas izpelnījies vairākus dučus apbalvojumu un padarījis aktierus Dženiferu Anistoni, Metu Leblānu, Kortniju Koksu, Lizu Kadrovu, Metjū Periju un Deividu Švimmeru par visā pasaulē atpazīstamām zvaigznēm.c

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu