TV debitē «Batman» priekšstāsts «Gotham»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmdien ASV televīzijā debitējis jauns seriāls «Gotham» («Gotema») par slavenā komiksa un filmu franšīzes «Batman» («Betmens») ļaundaru pagātni.

Seriālā vienu no galvenajām lomām - 12 gadus veco Brūsu Veinu, kura vecāki gājuši bojā aukstasinīgā slepkavībā Ņujorkas naksnīgajās ielās - spēlē pusaugu amerikāņu aktieris Deivids Mazuzs.

Taču seriāla centrā ir jaunais izmeklētājs Džeimss Gordons, ko atveido amerikāņu aktieris Bendžamins Makenzijs. «Es apsolu, ka atradīšu vainīgo,» viņš sola Veinam, kurš vēlāk kļūs par Betmenu.

Pavisam uzņemtas 16 sērijas, kurās paradīti arī komiksu ļaundari Kaķsieviete un Pingvīns.

Seriālu izveidojis scenārists Bruno Hellers, kura pazīstamākais darbs līdz šim bijusi izmeklēšanas drāma «The Mentalist».

Slavenu komiksu priekšstāstu izdošana nav nekas jauns. 2011.gadā noslēdzās seriāls «Smalville», kurā bija stāstīts par Supermena bērnību Kanzasas mazpilsētā. Amerikāņu telekanāla CW seriāls ilga desmit sezonas.

Pirmās sērijas raidīšanas laikā «Gotham» kļuva par vienu no visvairāk apspriestajiem tematiem tviterī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu