Gaumīgais BBC detektīvseriāls «Miglas krasts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdienās pulksten 22.15 turpmāk LTV1 ēterā būs skatāms kritiķu slavētais detektīvseriāls no Velsas - «Miglas krasts». Seriāls ne vien ieguvis kaislīgus fanus velsiešu vidū, bet spēcīgi debitējis BBC Four kanālā, ļaujot kritiķiem izsaukties, ka vairs nebūs jālūkojas pie skandināviem pēc izsmalcināti tumša kino. Pirmā sērija LTV1 kanālā jau 10.oktobrī pulksten 21.15.

Gadsimtiem senā Aberistvita. Neauglīga skaistuma zeme, kur sakūst pretrunīgas pasaules - vēsture, mītiskais un tradīcija saskaras ar moderno un laikmetīgo. Taču panorāmisko ainavu savādais skaistums glabā tumšus noslēpumus; šī ir zeme, kas dziļi uzsūc pagātnes grēkus, zeme, kam ir pašai savi likumi.

Foto: publicitātes

Tāda ir pasaule, kurā nokļūst vecākais inspektors Toms Matiass. Trīsdesmit astoņus gadus vecais detektīvs ir apdāvināts, taču nemiera plosīts vīrs. Pametis savu dzīvi Londonā, viņš nokļūst nomaļajā vietā, kuras noslēpumi ir tikpat drūmi kā viņa paša. Par viņa partneri noziegumu risināšanā kļūst inspektore Mareda Raisa - inteliģenta un sarežģīta sieviete, kurai jācīnās ar saviem dēmoniem.

Matiass katrā noziegumā ielūkojas ar uzmanību un intuīciju. Viņš zina, ka nozieguma atslēga neslēpjas tajā, kur lūkojas pēc patiesības, bet kā to dara.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu