«Tvinpīka» ar jaunu sezonu atgriezīsies 2016. gadā! (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Tas ir oficiāli - leģendārais seriāls «Tvinpīka» (Twin Peaks) atgriezīsies televīzijā. Seriāla radītāji Deivids Linčs un Marks Frosts beidzot šo informāciju publiskojuši oficiāli - jaunā seriāla sezona aizsāksies 2016. gadā.

Mistisko drāmas seriāla jauno sezonu veidos tie paši mākslinieki - Deivids Linčs (David Lynch) un Marks Frosts (Mark Frost). Radošie seriāla direktori sola 2015. gadā pabeigt darbu pie deviņām seriāla sērijām, lai jau 2016. gadā tās piedzīvotu televīzijas pirmizrādi.

Tieši pēc divdesmit pieciem gadiem, kad arī turpināšoties seriāla notikumi...
Foto: Ekrānšāviņš

Linčs un Frosts episkā seriāla pārraidīšanu un līdz ar to arī visas autortiesības uzticējuši kanālam «Showtime», kurš, paredzams, nopelnīs labus reitingus. Līdz šim «Tvinpīkas» autortiesības piederēja CBS, bet, tā kā kanāls Showtime arī ir CBS īpašums, turpmāk mēs seriālu varēsim skatīties kanālā Showtime.

Seriāla «Tvinpīka» pirmās sērijas pirmizrāde notika 1990. gadā, un sižets aizsākās ar ziņas saņemšanu par Loras Palmeres mirstīgo atlieku atrašanu vietējā ezera krastā. Aģents Kūpers un šerifs Trumens sāk ilgu un rūpīgu izmeklēšanu, kā rezultātā pakāpeniski tiek iepazīti aizvien jauni Tvinpīkas iedzīvotāji un tiek atklāti aizvien baisāki viņu noslēpumi... Tā vairs nav parastā, klusā pilsētiņa – izskatās, ka ikvienam tās iedzīvotājam ir slēpjams kas nopietns. Naktīs aģents Kūpers redz dīvainas vīzijas, kurās Laura un citi noslēpumaini cilvēki stāsta viņam, ka šeit drīzumā notiks kaut kas daudz, daudz ļaunāks nekā viena slepkavība...

Kā vēsta toreizējās seriāla galvenās lomas - aģenta Kūpera lomas atveidotāja Kaila Makhlakana (Kyle MacLachlan) ieraksts twitter vietnē,

arī viņa līdzdalība būs gaidāma episkajā seriālā!

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu