«Teātris.zip» demonstrēs Dž. Dž. Džilindžera Liepājas teātra izrādi «Hanana» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: liepajasteatris.lv

Sestdien, 11.oktobrī, pulksten 21.45, ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu raidījumu ciklā «Teātris.zip» LTV1 demonstrēs godalgoto režisora Dž. Dž. Džilindžera izrādi «Hanana», kas iestudēta Liepājas teātrī. Pirms izrādes pulksten 21.25 «Teātris.zip» sarunā piedalīsies aktieri Inese Kučinska, Egons Dombrovskis, Leons Leščinskis un Kaspars Gods.

Rudens. Ziema. Pavasaris. Vasara. Kādas dziļos laukos mītošas ģimenes stāsts viena gada garumā. Un kā ikvienā ģimenē, arī šajā tās locekļi cenšas saprasties savā starpā, kā nu prot. Izrādes centrā ir Ausma - sieviete, kuras rīcību nosaka sirds, ne morāles likumi, un spēja dzīvot tālāk, lai notiktu, kas notikdams. Izrāde nominēta 2009./2010. sezonas «Spēlmaņu nakts» balvai sešās nominācijās: «Gada dramatiskā teātra izrāde», «Gada režisors», «Gada aktrise» (I. Kučinska), «Gada aktieris otrā plāna lomā» (K. Gods), «Gada kostīmu māksliniece «(I. Vītoliņa) un «Gada muzikālās partitūras autors dramatiskajā izrādē» (K. Lācis). Kaspars Gods balvu saņēmis.

Izrāde piedalījusies 2011. gada festivāla «Zelta maska» ārpuskonkursa programmā «Maska plus» (Krievija) «Hanana» ierindota starp 2008. gadā labākajām Krievijā sarakstītajām lugām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu