Seriāla «Game of Thrones» uzņemšana pulcē fanus Spānijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CRISTINA QUICLER / AFP

Fantāzijas seriāla «Game of Thrones» («Troņu spēle») fani apmeklē Spānijas vēsturisko pilsētu Osunu, kurā patlaban tiek uzņemta daļa no piektās sezonas sērijām.

Kopš filmēšanas sākuma 16.oktobrī tūristu informācijas centrs pagarinājis darba laiku, bet viesnīcās līdz mēneša beigām aizņemtas pilnīgi visas istabas.

«Tas ir neticami. Visi ir ļoti aizrāvušies. Fani grib nofotografēties ar aktieriem vietās, kas būs redzamas seriālā,» sacīja viesnīcas «Hotel Esmeralda» īpašnieks Alberto Pjedra.

Lai piesaistītu tūristus pēc filmēšanas beigām, Osunā tiks rīkotas ekskursijas, kā arī viens no pilsētas restorāniem tiks pārtaisīts «Game of Thrones» stilā.

Osunas dome apsver arī filmēšanai veltīta muzeja izveidošanu.

«Mēs gribam pilnībā izmantot to, ka šeit tika uzņemta daļa no piektās sezonas,» norādīja mērs Rosario Anduhara.

Foto: CRISTINA QUICLER / AFP

Patlaban Osunā dzīvo apmēram 18 000 cilvēku.

Filmēšana ilgs 17 dienas, līdz 30.oktobrim. Lielākā daļa ainu būs uzņemtas Osunā, kurā saglabājušās 16.gadsimta pilis un baznīcas ar smailiem tornīšiem.

Pagaidām netiek atklāta sīkāka informācija par seriāla uzņemšanu. Zināms tikai tas, ka

vēršu cīņu arēna tiks izmantota kaujas ainai ar simtiem fona aktieru.

Citas pilsētas, kurā viesojusies «Game of Thrones» uzņemšanas komanda, ziņojušas par ievērojamu tūrisma rādītāju pieaugumu. Fantāzijas sāgai ir daudz kaismīgu fanu, un tas ir viens no visu laiku skatītākajiem seriāliem.

Ceturtās sezonas sērijas noskatījās vidēji 18 miljoni ASV iedzīvotāju, kā arī tas vairākus gadus ir visvairāk nelegāli lejupielādētais seriāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu