Busulis cīnīsies šova «Balss» muzikālajā duelī (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Šajā piektdienā «Pirmā Baltijas kanāla» (PBK) ēterā redzēsim, kā mūsu tautietis, mūziķis Intars Busulis talantu šovā «Balss» cīnīsies ar sāncenšiem par iekļūšanu projekta otrajā kārtā. Cerēsim, ka Intaram veiksies, un viņš varēs turpināt apliecināt sava talanta daudzpusību Leonīda Agutina komandā. Kā patiesībā noritēs viņa līdzdalība muzikālajā duelī, redzēsim 24. oktobrī 21:20 PBK.

Aizvadītajā piektdienā šovā noslēdzās aklās noklausīšanās posms. Tagad mentori Aleksandrs Gradskis, Pelageja, Leonīds Agutins un Dima Bilans intensīvi gatavo savus izvēlētos talantus muzikālajiem dueļiem. Tas dalībnieks, kurš uzstāšanās laikā uz treneri atstās spēcīgāku iespaidu, turpinās dalību šovā. Tiesa, ir vēl viena iespēja saglabāt vietu projektā – iepatikties kādam no mentoriem-konkurentiem, kurš var izglābt atsijāto mūziķi, iekļaujot viņu savā komandā.

Aizvadītajā piektdienā pirmie cīņu zaudējušie dziedātāji jau devās mājās. Latvijas skatītājiem lielā intriga tagad ir Intara Busuļa muzikālā dueļa iznākums. Šova producenti informē, ka mūsu tautietis šova «Balss» otrajā kārtā «ringā» izies šajā piektdienā. Turam īkšķus un no sirds vēlam Intaram uzvaru!

Šovs «Balss» «Pirmajā Baltijas kanālā» piektdienās 21:20.

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu