Holivudas zvaigzne debitē populārajā TV seriālā «Criminal Minds»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

FIB Uzvedības analīzes nodaļai spēcīgs papildinājums – komandai pievienojas spožā profesionāle Keita Kelahana, kuru atveido Holivudas filmas «Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā» zvaigzne Dženifera Lova Hjūita.

Spraigās krimināldrāmas «Noziedzīgie prāti» («Criminal Minds») jaunākajā, 10. sezonā pievienosies jauns tēls – aģente Keita Kelahana. Viņa FIB strādā jau astoņus gadus, labi pārzina noziedznieku psiholoģiju un ir pieredzējusi slepenu operāciju dalībniece. Tādēļ jaunajai Uzvedības analīzes nodaļas (UAN) darbiniecei nav bail stāties pretim pat visbīstamākajiem neģēļiem. Vienlaikus viņa ir aizbildne 13 gadus vecajai māsasmeitai Megai, kuras vecāki gāja bojā 11. septembra teroraktā.

Aģentes Kelahanas atveidotāja, dziedātāja un aktrise Dženifera Lova Hjūita jau agrā bērnībā filmējusies dažādās reklāmās un TV kanāla «Disney Channel» populārajā seriālā «Kids Incorporated».

Lielākais burvīgās Hjūitas panākums ir piedalīšanās Holivudas kases grāvējā, vienā no visu laiku labākajām šausmu filmām «Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā». Par Džūlijas Džeimsas lomu viņa saņēma vairākas balvas kā labākā aktrise. Tāpat popularitāti un arī balvas Hjūita ieguva pēc dalības spoku drāmā «Ēnu čuksti» («Ghost Whisperer»).

Taču pie malas balvas un citus līdzšinējos panākumus! Vien dažus mēnešus pēc meitiņas Otumnas dzimšanas un laulībām ar iepriekšējo ekrāna partneri Braienu Haliseju Dženifera Lova Hjūita pievienojās populārās detektīvdrāmas komandai.

«Vīrs sniedza man ļoti lielu atbalstu. Viņš bija stingrs kā klints un man ļoti palīdzēja,» mazās dzimšanu īsi pirms «Noziedzīgo prātu» 10.sezonas pirmizrādes atminas aktrise.

Viņa neslēpj, ka vēlējusies kādu laiku būt tikai māmiņa, taču piedāvājums atveidot uzņēmīgo un pieredzējušo Keitu Kelahanu bijis ideāls veids, kā atgriezties profesionālajā apritē.

Seriāls «Noziedzīgie prāti», kura trumpis ir spraigais sižets un interesantie varoņu raksturi, trīs reizes nominēts prestižajai televīzijas balvai «Emmy», kā arī izpelnījies kritiķu atzinību un saņēmis daudz godalgu dažādos TV un kino konkursos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu