PBK muzikālajā šovā «Balss» šodien sākas izšķirošie koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Strauji tuvojas fināls viskrāšņākajam un spilgtākajam televīzijas sezonas muzikālajam šovam «Balss», kuru demonstrē «Pirmais Baltijas kanāls». Jau šovakar sākas muzikālā projekta ceturtdaļfināli. Pirmo šīs atlases kārtas raidījumu PBK demonstrēs 21:25.

Projekts «Balss» tuvojas kulminācijai. Aiz muguras ir «aklās noklausīšanās», kurās žūrijas locekļi komplektēja savas komandas. Aiz muguras arī dueļu un nokautu posmi, kuros tika atsijāti mūziķi, kas savu talantu neapliecināja vispārliecinošākajā veidā. Tagad sākas ceturtdaļfināli, kuros vispirms žūrija kopā ar skatītājiem, bet projekta beigās - tikai skatītāji ar savu balsojumu izlems šovā palikušo vokālistu likteni.

Spēcīgāko pretendentu vidū ir arī mūsu tautietis Intars Busulis, kurš visās trijās iepriekšējās kārtās demonstrēja spožu vokālo meistarību.

Pēdējo nedēļu laikā strauji sarukušo komandu dalībnieku pulks turpmāk samazināsies vēl straujāk. Pēc pirmajiem diviem ceturtdaļfināliem no sešiem izpildītājiem katrā komandā paliks tikai divi. Pusfinālos no diviem paliks viens. Līdz visbeidzot 26. decembrī uzzināsim šīs «Balss» sezonas uzvarētāju!

Muzikālais projekts «Balss» «Pirmajā Baltijas kanālā» piektdienās 21:25.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu