Jauns, iedvesmojošs realitātes raidījums: «100 līdz 100»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

LTV 1 piedāvā jaunu televīzijas raidījumu - «100 līdz 100», kas ir stāsts par četriem latviešu jauniešiem, kuri devās apceļot Latviju un pildīt uzdevumus, ko katram īstenam latvietim savas dzīves laikā būtu jāizpilda. Kopā viņiem jāizpilda 100 uzdevumi!

Runā, ka latvietis ir čakls, izdarīgs un pats savas laimes kalējs. Vēl arī saka, ka savas dzīves laikā latvietim ir jāizcep sklandrausis, jāizpeldas Ventas rumbā, jāiet zvejā, jāiemācās spēlēt kokle, jāpasēņo un jāzina vismaz pāris latgaliešu valodas frāzes. Un kā tev liekas, kas jāizdara īstam latvietim?

Turpinām vākt idejas un veidot sarakstu ar lietām, kuras katram latvietim savas dzīves laikā būtu jāpaveic. Lai ar sarakstu azotē, jauno gadu iesākot, tieši tu varētu doties iepazīt jaunus cilvēkus un paveikt neizdarītos darbus.

Šodien 1.uzdevums izpildīts! Alise smaida kamerai. #100lidz100 #Kuldīga

A photo posted by @100lidz100 on

Bet pavisam drīz Latvijas Televīzijā varēsi sekot līdzi jaunam raidījumam «100 līdz 100» par četriem īsteniem latviešiem, kas entuziasma pilni jau devās izmēģināt savas prasmes un atklāt savus vēl neizzinātos talantus, pildot daļu no darāmo darbu saraksta.

Raidījums būs skatāms LTV1 jau no 8. janvāra katru ceturtdienas vakaru plkst. 19.30.

Uzminiet nu, kur mēs bijām šodien? ? #100lidz100

A photo posted by @100lidz100 on

Šodien 1.uzdevums izpildīts! Alise smaida kamerai. #100lidz100 #Kuldīga

A photo posted by @100lidz100 on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu