Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Latvijā sāks rādīt skandalozo amerikāņu realitātes šovu «Randiņš pa pliko»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Jaunais Kanāla 2 šovs Randiņš pa pliko dalībniekiem piedāvā nebijušu iepazīšanās pieredzi - pirmo reizi tikties pilnīgi kailiem. Tas nozīmē, ka pirms otra cilvēka dvēseles iepazīšanas tiks atklāta viņu āriene. Skatieties, kā dalībnieki tiks galā ar neērtām situācijām šovā Randiņš pa pliko no 12.janvāra:00 pirmdienās 22:00 Kanālā 2!

Satiekas kaili

Kas agrāk šķita nepiedienīgs, mūsdienās nešķiet nekas īpašs, un realitātes šovu veidotāji to arvien biežāk izmanto. Televīzijas kanāli arvien vairāk piedāvā dažādus iepazīšanās šovus, kuros piedalās kaili cilvēki. Viens no šādiem šoviem, kas pasaulē guvis skatītāju piekrišanu, ir Randiņš pa pliko. Lai satiktu pretējo dzimumu, drēbes vairs nav nepieciešamas - šovs Randiņš pa pliko ir tieši tāds, kāds ir tā nosaukums. Tā nav parodija par iepazīšanās šoviem, bet gan īsts šovs. Visa darbība norisinās eksotiskā nūdistu kūrortā. Randiņš pa pliko ik reizi ir stāsts par diviem cilvēkiem, kuri satiksies, izģērbsies un pilnīgi kaili dosies uz randiņu. Pēc tam katrs no viņiem dosies uz randiņiem vēl ar diviem citiem cilvēkiem, protams, kailiem. Tad visi dalībnieki pavadīs laiku kopā, analizējot to, ko ir iemācījušies. Nobeigumā diviem galvenajiem varoņiem būs jāizvēlas, ar kuru no pretējā dzimuma pārstāvjiem vēlas turpināt satikties vai pat veidot kopīgu nākotni.

Neērtā situācija

Randiņi, esot kailam, radīs īpaši neērtas situācijas. Dalībnieki pārvietosies piepūšamās plastmasas bumbās, nodarbosies ar ūdens slēpošanu, kas kailam vīrietim, iespējams, ir diezgan sāpīgs process. Tāpat dalībnieki kaili sēdēs pludmales smiltīs, dosies izbraucienos ar velosipēdu pa nelīdzeniem ceļiem, kā arī gleznos ar dzimumorgāniem, nodrošinot smieklīgus kadrus, un asociācijas par grēcīgā kailuma un dabas izrēķināšanos. Protams, šovā sagaidāmi arī patīkami mirkļi. Pirmo reizi satiekoties dalībniekiem, viņu lempīgums un neērtība, un smalkie veidi, kādos vīrieši aplūkos sievietes, daudzos skatītājos raisīs atpazīstamas sajūtas. Cik daudz šova dalībnieki ir gatavi balsot ar acīm, nevis smadzenēm? Tāpat varēs ieraudzīt, vai šova dalībnieki patiešām meklē mīlestību un romantiku.

Par vadītāju

Randiņš pa pliko vadītāja ir komēdiju filmu aktrise Emija Pafrata (Amy Paffrath), kura pati gan atturas no nūdisma. Tāpēc viņa vienīgā šajā šovā būs apģērbta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu