Artjomam Troickim būs pārraide Igaunijas radio

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pazīstamajam krievu muzikologam un Kremļa kritiķim Artjomam Troickim, sākot ar 11.janvāri, būs iknedēļas pārraide Igaunijas nacionālās raidorganizācijas ERR radio ēterā, kā arī blogs tās tīmekļa vietnē.

Pārraides devīze ir «jauna mūzika pieaugušajiem», un tā būs dzirdama «Raadio2» ēterā ik svētdienas no plkst.17 līdz 18.

«Teju visi mani vienaudži, kā arī cilvēki, kas ir desmit divdesmit gadus jaunāki, parasti klausās «veco» mūziku, savas jaunības mūziku - klasisko roku un blūzu, soulu, panku, jauno vilni. Aktuālo mūziku vecākā paaudze parasti noraida vai arī izturas pret to skeptiski, uzskatot, ka tā visa ir muļķības,» vēršoties pie saviem nākamajiem klausītājiem, ERR mājaslapā raksta Troickis.

«Bet es uzskatu, ka arī šodien pasaulē tiek ierakstīts daudz jaunas talantīgas un kvalitatīvas mūzikas, kas ir viserudītākā klausītāja cienīga,» paskaidroja muzikologs.

Pārraidē skanēs kā roka veterānu jaunie darbi, tā arī jauno mākslinieku mūzika. Būšot arī daudz «jaunās krievu mūzikas», kas Igaunijā tikpat kā neesot zināma, viņš piebilda.

Troickis vasarā pārcēlās dzīvot uz Igauniju, skaidrojot, ka atmosfēra Krievijā kļuvusi pārāk histēriska un agresīva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu