Jauns RīgaTV 24 raidījums «Kur tas suns aprakts? Nedēļas apskats kopā ar Māri Zanderu».

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Uzsākot televīzijas pavasara sezonu, RīgaTV 24 veido vairākus jaunus raidījumus. Viens no RīgaTV 24 jaunākajiem raidījumiem ir «Kur tas suns aprakts? Nedēļas apskats kopā ar Māri Zanderu», kas būs skatāms katru pirmdienas vakaru pulksten 20:00 no 12. janvāra.

«Atskatoties uz pārmaiņām Latvijā translētajās televīziju programmas un ņemot vērā MTG grupas lēmumu pārtraukt translēt raidījumu «Dombura studija», Latvijā ir radusies brīva vieta politisko raidījumu piedāvājumā. RīgaTV 24 vēlas dot skatītājiem iespēju turpināt sekot līdzi politiskajiem notikumiem Latvijā un kopā ar analītiķiem analizēt un izprast notiekošo valstī,» par jauno projektu saka RīgaTV24 programmu direktors Rūdolfs Ēķis.

Raidījumā «Kur tas suns aprakts?» katru nedēļu kopā ar Māri Zanderu un vēl diviem politiskās dzīves pārzinātājiem, tiks apskatītas pēdējās nedēļas aktualitātes politikā.

Galvenais raidījuma uzdevums ir pastāstīt nevis kas un kur, bet tieši kāpēc? Precīza notikumu analīze, iztirzājums un izklāsts.

Šodien, 12. janvārī pulksten 20:00 Māra Zandera studijas viesi – Edgars Jaunups un Kaspars Rolšteins. Raidījumā tiks apskatīts tēmas: Latvijas musulmaņi paši mierīgākie pasaulē!; Kāpēc tādas cīņas ap Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu? un citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu