RīgaTV 24 virtuvē politiskās virtuves notikumus analizē Māris Zanders

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Uzsākot televīzijas pavasara sezonu, RīgaTV 24 veido vairākus jaunus raidījumus. Viens no RīgaTV 24 jaunākajiem raidījumiem ir «Kur tas suns aprakts? Nedēļas apskats kopā ar Māri Zanderu», kas būs skatāms katru pirmdienas vakaru pulksten 20:00.

RīgaTV 24 ir vienīgais televīzijas kanāls Latvijā, kas piedāvā jauna formāta politiski analītisku raidījumu, kurā galvenais uzdevums ir pastāstīt nevis kas un kur, bet tieši kāpēc? Precīza notikumu analīze, iztirzājums un izklāsts.

Raidījumā «Kur tas suns aprakts?» katru nedēļu kopā ar Māri Zanderu un vēl diviem politiskās dzīves pazinējiem tiek apskatītas pēdējās nedēļas aktualitātes politikā.

Māris Zanders savus viesus aicina kanāla RīgaTV 24 virtuvē. Zanders skaidro, ka izvēlējies runāt tieši RīgaTV 24 studijā - virtuvē, tāpēc, ka studijai ir simboliska nozīme, jo sarunas notiek par politiskās dzīves virtuvi.

Uz sarunu šī vakara raidījumā Māris Zanders ir aicinājis Edgaru Jaunupu un Ģirtu Rungaini. Kopā ar viesiem tiks runāts par tēmām: Kas notiks ar Eiro?; Gads kopā ar Laimdotu. Apskatīti un analizēti tiks aizvadītās nedēļas stulbāko citātu tops politikā, kā arī noskaidros valdības 564 darbus un nedarbus.

Šī vakara raidījumā tik apspriesta aktuālā tēma par vadības gatavoto rīcības plānu. Raidījuma vadītājs ar viesiem analizēs, kādu reālu labumu nesīs izveidotais plāns, kā arī to, ko valdība nevēlas darīt. Šajā raidījumā tiks pārrunāta īsta «virtuves» saruna – ko valsts pārvaldē strādājošie patiesībā domā par savu darbu?

«VIP – virtuve, intrigas, politika» katru pirmdienas vakaru 20:00 kanālā RīgaTV 24 ar atkārtojumu otrdienās 22:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu