Pirmoreiz Latvijā notiks TV karaoke čempionāts!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 30.janvārī pulksten 20:00, kanālā RīgaTV 24 sāksies Latvijā nebijis muzikāli izklaidējošs šovs – Karaoke TV čempionāts, kurā karaoke dziedātāji cīnīsies par titulu Latvijas Karaoke TV čempions! Šis šovs būs jauna iespēja ikvienam jautri pavadīt piektdienas vakarus, jo pēc šova tiešraides Rīga TV 24 studijā sāksies karaoke ballīte, uz kuru aicināti visi, kas pazīst vai arī ir gatavi apgūt jaunu izklaidi nedēļas darba spriedzes noņemšanai – karaoke!

Čempionātu vadīs Latvijas karaoke krusttēvs Aivars Freimanis jeb Frīdis un atraktīvais Mārtiņš Kapzems, kurš jau rudens sezonā, vadot RīgaTv 24 talantu šovu «Rādi, ko vari», saprata, ka Latvija ir talantīgu dziedātāju zeme! Karaoke dziedātājus ik piektdienu vērtēs skatuves profesionāļu žūrija, čempionāts risināsies vairākās kārtās un katrā nākamajā kārtā nokļūs tikai labākie. Kuri tie būs - izšķirs skatītāju balsis un profesionāļu vērtējums. Šo piektdien – 30. janvārī - notiks pirmā atlases kārta, kurā izvēlēsimies pirmos dziedātājus, kas uzsāks cīņu čempionātā.

Ballītē pēc šova par labu noskaņojumu gādās Frīdis, un tā kā viņa krājumos ir karaoke versijas vairākiem tūkstošiem dziesmu, tad katram izklaidēties gribētājam noteikti būs iespēja atrast savējo!

Jāpiebilst, ka karaoke ir ārkārtīgi populāra izklaide Japānā - tas ir atzīts veids kā jestri atbrīvoties no uzkrātās spriedzes un kopīgi izsmieties populāru dziesmu pavadījumā. Bet tiem, kas ir ceļā uz skatuvi, tā ir iespēja pilnveidot dziedāšanas un uzstāšanās spējas un kādam talantīgam dziedātājam šis var būt nopietns solis skatuves gaitu sākumam.

Šobrīd čempionātam pieteikušies milzum daudz dažādu vecumu karaoke dziedātāju no visas Latvijas, bet pieteikšanās vēl turpinās un anketu var aizpildīt rigav24.lv mājaslapā! Karaoke TV čempionātam var pieteikties katrs, kuram ir vismaz 16 gadu, drosme kāpt uz skatuves un kurš ir gatavs dziedāt dažādu žanru un mākslinieku dziesmas.

Šovs norisināsies tiešraidē katru piektdienu plkst. 20:00 un skatītāji ir aicināti vērot šovu gan tiešraidē TV ekrānos, gan klātienē Rīgā, Blaumaņa ielā 32!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu