Realitātes šovs, kur seksīgais puisis var izrādīties apaļa kundzīte

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Daudzas virtuālās attiecības šķiet ideālas un ilgst pat gadiem. Tomēr ir pāri, kuri nekad tā arī nav satikušies. Varbūt tāpēc, ka sociālajos tīklos esošais profils ir viltots? Meitene domā, ka ir iemīlējusies seksīgā puisī, bet īstenībā viņas mīļotais ir apaļīga jaunkundze vai padzīvojis trīs bērnu tēvs. Jauns realitātes šovs «Viltotais zaķis», kas dzīvē savedīs kopā internetā iemīlējušos cilvēkus.

Mūsdienās interneta vidē arvien vairāk personu veido viltus profilus un uzdodas par cilvēkiem, kas nav viņu patiesā identitāte. Interneta plašajās dzīlēs tiek atrasta skaista sievietes vai vīrieša bilde, tā tiek pieglabāta, un pēc tam tiek izveidots viltus profils kādā no sociālo tīklu vietnēm. Pēc tam tiek atrasta persona, ar kuru tiek sākta sarakste, un nereti cilvēks otrpus datora ekrāna, nenojaušot, ka tiek izjokots, pat iemīlas savā vēstuļu draugā. Skarbi, bet tāda ir patiesība.

Gaidāmā Kanāla 2 realitātes šova «Viltotais zaķis» (Catfish) producenti Ariels Šulmans un Makss Jozefs palīdz cilvēkiem, kuri ir emocionāli sasaistījušies ar cilvēku no virtuālās pasaules, ar kuru nekad reālajā dzīvē nav tikušies. Neticami, bet ir cilvēki, kuri savstarpēji sarakstās jau vairākus gadus un nekad nav tikušies. Katra realitātes šova sērija būs kā izmeklēšana, noskaidrojot, vai dalībnieks virtuālajā pasaulē ir likumīgi un ar savu īsto vārdu reģistrējies, vai arī ir Viltotais zaķis. Realitātes šova veidotāji ir apņēmušies palīdzēt noorganizēt klātienē pirmo tikšanos cilvēkiem, kuri sarakstās virtuālajā pasaulē, bet līdz šim vēl nav sastapušies. Papildus tam tiks skaidrots, kāpēc Viltotie zaķi mēdz mānīties virtuālajā pasaulē. Kādas ir šo cilvēku patiesās sejas? Kāda ir viņu emocionālā pasaule? Atklāts paliek jautājums, vai pēc divu virtuālo draugu satikšanās komunikācija turpināsies?

Skatieties «Viltoto zaķi» no 9.februāra no pirmdienas līdz ceturtdienai 21:05 Kanālā 2 un TVPlay!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu