«Rīgas stila pavēlnieks» 2.sezonā komandai pievienojas stiliste Anita Altmane

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau 5. februārī kanālā RīgaTV 24, atsāksies raidījums «Rīgas stila pavēlnieks» 2. sezona, kur sastāvam pievienosies neatvairāmā stiliste Anita Altmane.

«Rīgas stila pavēlnieks» raidījuma 2. sezonā gaidāmi dažādi papildinājumi, gan komandas sastāvā, gan raidījuma saturā. Šajā sezonā sacentīsies Latvijas jaunie mākslinieki, stilisti, kuriem jau ir savs zīmols, vai ir zīmola izveides procesā. 2. sezonā ir atlasīti spēcīgākie un ambiciozākie 16 dalībnieki, ar degsmi uzvarēt. Cīņa par «Rīgas stila pavēlnieks titulu un galveno balvu 1’ 000 Eur sava zīmola attīstībai.

Mākslinieku uzdevums ir izveidot 3 īpašus tērpu komplektus 3 cenu kategorijās – 100, 250, 500 Eur apmērā, atbilstoši dotajai nedēļas tēmai. 2. sezonas papildinājums ir arī 4. raunds, kurā vēl papildus tiks pārbaudītas dalībnieku prasmes.

Tērpi tiks prezentēti 4 raundos, kur pēc katras kārtas veiksmīgāko stilista veikumu vērtēs skatītāji, kā arī žurija, balsojot par savu favorītu. Tomēr noslēpums, kurš stilists ir veidojis konkrēto komplektu tiks saglabāts līdz raidījuma beigām, tādā veidā vērtējot tikai stilista veikumu.

Nepieredzējušu modeļu lampu drudzis un stress pirmo reizi dzīvē defilējot uz mēles, jauno dizaineru un modes speciālistu velme sevi pierādīt visas Latvijas priekšā, karstākās modes tendences un vērtīgi stila padomi ikvienam: tas viss raksturo Rīga TV24 organizētās modes cīņas.

Raidījums «Rīgas stila pavēlnieks» notiek katru ceturtdienas vakaru, RīgaTV 24 kanālā, plkst. 21:30. Ikviens tiek laipni gaidīts raidījumu vērot klātienē Blaumaņa ielā 32.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu