«Rīga Radio» aiziet no FM skalas, skanēs tikai internetā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @rigaradio

No 2. februāra «Rīga Radio» stacija pārstājusi raidīt FM viļņos 94,5 frekvencē, un turpmāk būs klausāma tikai internetā. Šobrīd šajā frekvencē jau skan «Retro Radio», kas daļēji raida krievu valodā. «Retro FM» 94,5 FM jau skan no 29. janvāra. Savukārt bijušajā «Retro FM» frekvencē 97.3 FM sākusi skanēt «Energy Radio»

Lai noskaidrotu detaļas, TVNET sazinājās ar NEPLP (Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome) priekšsēdētāju Aināru Dimantu, taču, uzzinādams sarunas tematu, viņš nolika klausuli.

Savukārt NEPLP juristkonsulte Iveta Pelša TVNET norāda, ka lēmums par «Rīga Radio» nosaukuma maiņu pieņemts pērn decembra vidū, bet tā saturs nedrīkstot tikt mainīts.

«Rīga Radio» tika nomainīts uz «Retro Radio». Un krievu valoda šajā radio nedrīkstot skanēt vairāk kā latviešu. Pieļaujamā attiecība ir 50 pret 50.

«Rīga Radio» reklāmas daļas vadītāja Ilona Medne TVNET atklāj, ka turpmāk zem viena jumta darbosies "Riga Radio", "Retro FM" un interneta portāls "Focus"."

(informācija tiek papildināta)

«Rīga Radio» sāka savu darbu 2012. gadā.




KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu