Pusfinālā paliek Vītolu, Riču un Eriņu ģimene (353)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Latvijas dziedāšanas svētku šovu "Dziedošās ģimenes” šonedēļ atstāj un savu dalību vairs konkursā neturpinās Igauņu ģimene.

Četras dziedošās ģimenes skatītājus priecēja ar divām dziesmām - viņi izpildīja vasaras saulainos hītus un kādu dziesmu no jau esošā repertuāra, lai cīnītos par iekļūšanu šova pusfinālā.

Projekta žūrijā, kā ierasts, būs komponists un pianists Uldis Marhilevičs, LNT sirsnīgo labestības projektu "Labestības diena" un "Eņģeļi pār Latviju" vadītāja Katrīne Pasternaka un režisors Jānis Streičs. .

Piedāvājam žūrijas komentāru un vērtējumu par ģimeņu izpildītajām dziesmām:.

Vasaras saulainie hīti.

*Igauņu ģimene – dziesma "Tu jau zini".

U.M.: „Jūs esat malači un jau uzvarējuši šajā šovā! Bet vēl mazliet vairāk krāsainības prasījās pašā mūzikas instrumentu izpildījumā.” (9) . K.P.: „Meitenes, pietrūkst jums kopības sajūtas! Nebaidāties – solējat, jūs to varat debešķīgi! Apbrīnojami - jums katru reizi ir jauni mūzikas instrumenti, malači!” (9) . J.S.: „Paldies, mīļie... Es jūs apbrīnoju par emocionālo izkāpinājumu un izaudzināšanu no monotonā sākuma. Man ir no tā ko aizgūt!” (10) .

Kopā: 28 punkti

*Riču ģimene - dziesma "Zemenes".

U.M.: „Man patika. Gaidīju gan atkal dzirkstis jūsu acīs, bet tad sapratu, ka šeit jūs gaidāt kaut ko... Daudzbalsība bija fantastika, bet drošāk prasījās!” (9) . K.P.: ”Dziedājums bija ļoti labs. Paļaujaties vairāk uz saviem spēkiem... Esiet uzmanīgi, bet bija labi!” (9) . J.S..: ”Enerģijas pilni cilvēki! Man prieks par jums. Jūs esat gatavs ansamblis!” (10) .

Kopā: 28

*Vītolu ģimene – dziesma "Wild child".

U.M.: „Drosmīgs solis, jo šī dziesma ir ļoti sarežģīta, daudzslāņaina un grūti interpretējama, bet es „aizpeldēju” citā pasaulē.... (10) . K.P.: „Jūs fantastiski spējat dziedot piekāpties viens otram – tas ir svarīgi! Man patika atmosfēra ļoti, ļoti...” (10) . J.S.: ”Paldies Vītoli! Jūs esat šī gada mans lielākais atklājums! Ar basām kājām ikreiz, ne tikai pa skatuvi, bet pa manu sirdi staigājat... Paldies!” (10) .

Kopā: 30.

*Eriņu ģimene - dziesma "Latgaļu regejs".

U.M.: ”Visatbilstošākais priekšnesums raidījuma tēmai – vasarai. Riktīgs latgaļu regejs! Perfekti, man patika!” (10) . K.P.: ”Re, publika arī leca dejot. Paldies, man patika – saulaini!” (10) . J.S.: ”Man arī vajadzēja turēties pie Katiņas un galda, lai nelēktu kājās un nedejotu jums līdzi!” (10) .

Kopā: 30.

Otrā dziesma, kas jau iepriekš dziedāta.

*Vītolu ģimene – dziesma "Zelta sietiņš".

U.M.: „Svarīgi, ka ar lirisku dziesma uzmanība no sākuma līdz galam. Sajūta apbūra!” (10) . K.P.: „Priecājos, ka izvēlējāties šo dziesmu. Katrs cilvēks šajā pasaulē nes kaut ko – vai to dara ar apziņu vai nē, tā ir jūsu spītība turēties pie tām vērtībām, kuras nest nemaz nav tik viegli...”(10) . J.S.: „Paldies par garīgo starojumu. Jūs man paverat mazu spraudziņu uz mūžību...” (10) .

Kopā: 30.

*Eriņu ģimene – dziesma "Klusiet, jauni, klusiet, veci".

U.M.: „Roks mani vienmēr paņem, paldies!”(10) . K.P.: „Nu skaisti, fantastiski... Man žēl, ka reiz tas beigsies viss..” (10) . J.S.: „Paldies, es patiesi jutu, ka Dievs ienāca istabā! Izturīgi un cēli!”(10) .

Kopā: 30.

*Riču ģimene – dziesma "Atnāk jauka vasariņa".

U.M.: „Te bija viss, ko publika gaida! Uz priekšu!”(10) . K.P.: „Jūs attaisnojāt savu apģērbu un stilu. Bijāt ugunīgāki, nekā pirmajā dziesmā. Žābo skaists!”(10) . J.S.: „Jauka prasme paironizēt ar mēru. Humors spilgts un akurāts, saglabājiet to!” (10) .

Kopā: 30.

*Igauņu ģimene – dziesma "Rūžeņa" un "Vismīļā māte".

U.M.: „Cik gan daudz mūsu šova pūrā ir sakrātas skaistas dziesmas. Paldies par dvēseles tīrību...” (10) . K.P.: „Šī dziesma mani padara vāju, paldies...” (10) . J.S.: „Man ir grūti runāt no saviļojuma... Liktenis mūs ir savedis kopā, paldies!” (10) .

Kopā: 30.

Žūrijas vērtējums kopā par abām dziesmām:

•Igauņu ģimene – 28 +30 =58.

•Eriņu ģimene – 28+30 = 58.

•Riču ģimene – 30 +30 = 60.

•Vītolu ģimene – 30+30=60.

Šo svētdien kā viesmākslinieki Latvijas dziedošo ģimeņu svētkos viesojās populārais vācu duets „Klaus & Klaus”, kuri vācu valodā izpildīja Maestro Raimonda Paula un Guntara Rača dziesmu "Cāļus skaita rudenī". .

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Skatītāju balsojums kopskaitā ar žūrijas punktiem, lēma, ka šovs jāpamet Igauņu ģimenei.

"Paldies par visu jauko, par visu to, kas te notika! Ai, man trūkts vārdu - paldies! Mēs esam laimīgi, ka bijām ar visiem kopā šajā sirsnīgajā šovā," pametot šovu pateicās Igauņu ģimene.

Nākamnedēļ ģimenēm jau jāsagatavo citas noteiktas tematikas priekšnesums. Tiekamies nākamsvētdien!

Kā jau ziņots, LNT šovā „Dziedošās ģimenes” turpmāk katru nedēļu pēc skatītāju un žūrijas balsojuma rezultātiem šovu atstās viena ģimene. Tā, kura iemantos vislielāko žūrijas atzinību un skatītāju mīlestību, iegūs galveno balvu - 10 000 eiro, bet to uzzināsim vien decembrī, kad beigsies dziedāšanas svētki.

Komentāri (353)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu