Kaimiņš: Šovs «Dejo ar zvaigzni» ir pilnīgs s..s!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozais Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš atgriezies pie slavenā video bloga «Suņu būda» veidošanas un šonedēļ savā studijā bija aicinājis Dailes teātra aktieri Gintu Grāveli. Abi pļāpāja par šo un to, taču, kad pieskārās Grāveļa dalībai jaunajā TV3 šovā «Dejo ar zvaigzni», Kaimiņš nenoturējās. «Kāds šovs? Sūds kaut kāds.»

«Pilnīgs sūds. Vadītāji ir ārprāts. Jāni Āmani, vecīt, lec nost!» iekarsis sauca raidījuma vadītājs Kaimiņš. «Cilvēks Cēsīs skatās, kā tu dejo, un cilvēks paliek truls. Aizej svētdien uz šovu un pasaki - paldies, es izstājos. Tad tu trīs mēnešus nepelnīsi naudu MTG. Tu nekompostrēsi smadzenes cilvēkiem Cēsīs, Bauskā, Liepājā un citur,» skaidroja Kaimiņš.

«Tad cilvēks aiziet uz teātri, bet tur Grāvelis runā Šekspīru. Kādu Šekspīru? Es gribu, lai viņš sūdīgi dejo. Bet teātris ir latiņu pacēlis augstāk,» norādīja Artuss un visu šo sarunu nobeidza ar domu, ka dalība šovā un citos apšaubāmas kvalitātes projektos degradē ne tikai aktiera darbu, bet arī visu tautu.

Sākotnējā raidījuma video versija no «Youtube» tika izņemta, bet drīzumā ievietota jauna.

Pats šovs, protams, turpinās un skatāms katru svētdienu TV3 kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu