«Dejo ar zvaigzni» pamet Liene Greifāne

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

29.marta televīzijas šovā «Dejo ar zvaigzni» piedalījās vien seši pāri. No tiem šovu šoreiz nākas pamest dziedātājai Lienei Greifānei un dejotājam Viktoram Haritonovam.

Šoreiz raidījumā pēc skatītāju balsojuma internetā pirmajā vietā ierindojās aktieris Gints Grāvelis un Liene Tarana, bet pēdējā - Svetlana Leva un Mārtiņš Kagainis. Savukārt telefonbalsojumā pirmajā vietā ierindojās uzņēmēja Svetlana Leva un Mārtiņš Kagainis, bet pēdējā - aktrise Evija Skulte un Raimonds Andersons.

Pēc gala kopvērtējuma, ko veido gan žūrijas, gan skatītāju vērtējums internetā un telefoniski, pirmajā vietā ierindojas biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska; šovs šoreiz jāpamet dziedātājai Lienei Greifānei un dejotājam Viktoram Haritonovam.



Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā «Dejo ar zvaigzni» pameta personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa un dejotājs Jānis Strēlnieks. Līdz šim šovu pametuši arī šefpavārs Elmārs Tannis un Elza Pole, mūziķe Lolita Novikova un Andris Antuzevičs, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un Marta Kalēja, kā arī žurnālists Ansis Pūpols un Lesia Bogačova.

Piedāvājam žūrijas vērtējumu katram pārim (dilstošā secībā):

Modele Diāna Kubasova + dejotājs Kārlis Kemlers = 24

Biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš + dejotāja Ilze Jankovska = 23

Aktrise Evija Skulte + dejotājs Raimonds Andersons = 23

Biznesa lēdija Svetlana Leva + dejotājs Mārtiņš Kagainis = 22

Dziedātāja Liene Greifāne + dejotājs Viktors Haritonovs = 21

Gatavībā:)) #dejoarzvaigzni #dancingwiththestar

A photo posted by Liene Greifāne (@lienegreifane) on

Aktieris Gints Grāvelis + dejotāja Liene Tarana = 20

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu