Prognozē, ka «Dejo ar zvaigzni» uzvarēs Greifāne ar partneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aprīļa pēdējā svētdienā noslēgsies populārais televīzijas šovs «Dejo ar zvaigzni». Šobrīd cīņā par uzvaru piedalās četri pāri, bet vienam no tiem šovs noslēgsies jau šīs nedēļas svētdienā - 19. aprīlī. Optibet eksperti prognozē, ka ar 40 procentu varbūtību šovā «Dejo ar zvaigzni» uzvarēs dziedātāja Liene Greifāne ar deju partneri Viktoru Haritonovu.

Lai gan šis pāris 29. marta raidījumā ierindojās pēdējā vietā un izstājās no dalības tālākās sacensībās, tomēr, pateicoties skatītāju labvēlībai, atkal atgriezās šovā un šobrīd pilnā sparā gatavojas finālam. Tāpat izredzes kļūt par dinamiskā šova uzvarētājiem ir Latvijas Nacionālā teātra aktrisei Evijai Skultei un Raimondam Andersonam (30 %). Trijnieku ekspertu skatījumā noslēdz Latvijas Lepnums Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska (25 %). Ja apstiprināsies ekspertu prognozes, Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis un Liene Tarana (15 %) šovu «Dejo ar zvaigzni» pametīs jau šajā svētdienā. Tieši šim pārim eksperti prognozē visvājākās izredzes uzvarēt.

Ar koeficientiem šovam «Dejo ar zvaigzni» var iepazīties šeit:

www.optibet.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu