Bukmeikeri «Dejo ar zvaigzni» uzvaru prognozē Greifānei vai Oliņam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

TV3 šova «Dejo ar zvaigzni» finālā, kas norisināsies 26.aprīlī, vislielākās iespējas iegūt pirmo vietu ir dziedātājai Lienei Greifānei, prognozē sporta totalizators «viensviens.lv». Varbūtību, ka uzvarēs tieši viņa, bukmeikeri novērtē ar 33%.

«Skatītāju izvēle visu šo nedēļu garumā ir parādījusi, ka viņi vērtē ne tikai dejošanas sniegumu, bet arī izvēlas balsot par to cilvēku, kuru viņi zina un kura publiskais tēls tiem vislabāk patīk. Liene Greifāne šajā šovā sevi ir parādījusi kā enerģijas pilna jaunā māmiņa, un balsotāji to ir novērtējuši,» skaidro «viensviens.lv» sporta totalizatora vadītājs Arvīds Rasa.

Tā kā šajā šovā nav izteiktu līderu,

tikai nedaudz mazākas izredzes iegūt pirmo vietu ir bankas «Citadele» analītiķim Mārtiņam Oliņam un Nacionālā teātra aktrisei Evijai Skultei,

uzskata bukmeikeri. Iespēja, ka uzvarēs tieši Mārtiņš Oliņš, ir 30%, bet Evijas Skultes izredzes bukmeikeri vērtē ar 23% varbūtību.

«Šie abi cilvēki lielākajai daļai sabiedrības ir mazāk zināmi nekā Liene Greifāne. Pēdējā gada laikā ne Skulte, ne Oliņš nav piedalījusies populāros TV seriālos vai citos šovos, tāpat nav bijuši iesaistīti skandālos vai kā citādi pievērsuši sev uzmanību,» skaidro A. Rasa.

Pēc «viensviens.lv» prognozēm, pašlaik

vismazākās izredzes iegūt pirmo vietu ir Dailes teātra aktierim Gintam Grāvelim.

Varbūtība, ka viņš uzvarēs, ir tikai 14%.

Kā ziņots, 19.aprīlī notikušajā šova «Dejo ar zvaigzni» pusfinālā bija paredzēts, ka viens no četriem pāriem šovu pametīs, taču tā beigās vadītāji paziņoja, ka kādas skatītājas vēstules dēļ tajā paliks un finālā sacentīsies visi četri pāri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu