RīgaTV 24 ekrānos būs redzams jauns raidījums «Latvija, uz priekšu!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Raidījums tiek veidots sadarbībā ar projektu LabieDarbi.lv, kuri pirms 5 gadiem uzsāka labdarības iniciatīvu, ikvienam Latvijas iedzīvotājam sniedzot iespēju iegūt finansiālu atbalstu saviem mērķiem un idejām.

Šo piecu gadu laikā īstenoti vairāk nekā 250 projekti, kuros atbalstu guvuši tautas deju kolektīvi, kori, sportisti, mākslinieki, dziedātāji, studenti un daudzi citi.

Foto: publicitātes

RīgaTV 24 raidījumu vadītāja Lelde Lietaviete kopā ar LabieDarbi.lv raidījumā «Latvija uz priekšu!» atskatās uz šajos piecos gados paveiktajiem projektiem. Raidījumā tiek aicināti atbalstu guvušie projektu pārstāvji (kolektīvi, sportisti, organizācijas), kas pārrunā savu darbību laikā kad saņemta palīdzība no projekta un pēc, kā arī sabiedrībā pazīstamas personības, piemēram, Ralfs Eilands, Aleksandrs Pavlovs, kuri iedvesmo un iedrošina projekta dalībniekus tālākam darbam.

Foto: publicitātes

Raidījumā jau viesojušies un stāstījuši par to, kā atbalstu ieguva projekti : suņu - pavadoņu apmācības programma, LU karsējmeitnes ar jauniem deju tērpiem un talantīga dizainere, kuru uzslavēja pats Aleksandrs Pavlovs.

Jau nākamajā raidījumā 26. aprīlī pulksten 17:30 par savu sasniegto stāstīs Ogres junioru hokeja komandas pārstāvji, Babītes mūzikas skolas audzēkņi un alternatīvo sporta veidu piekritējs Mātiņš sleja, kurš stāstīs par Monsterparka attīstību pēc projekta labiedarbi.lv atbalsta.

Foto: publicitātes

Raidījums «Latvija, uz priekšu!» RīgaTV 24 ēterā katra mēneša pēdējā svētdienā pulksten 17:30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu