«Dejo ar zvaigzni» uzvar Liene Greifāne

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

26.aprīlī norisinājās televīzijas šova «Dejo ar zvaigzni» fināla raidījums, kura izskaņā tika noskaidrots šova uzvarētāju pāris - dziedātāja Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs

«Dejo ar zvaigzni» fināla raidījums atšķīrās no iepriekšējiem, jo šoreiz netika ņemts vērā žūrijas vērtējums. Lai arī deju eksperti, kuriem 26.aprīļa raidījumā pievienojās kultūras ministre Dace Melbārde, izteica savus komentārus, noteicošais šoreiz bija tikai skatītāju interneta un telefonbalsojums.

Šajā raidījumā piedalījās un dejoja arī izbalsotie dalībnieki, bet par galveno titulu sacentās tikai četri no pāriem - dziedātāja Liene Greifāne un dejotājs Viktors Haritonovs, biznesa analītiķis Mārtiņš Oliņš un dejotāja Ilze Jankovska, aktieris Gints Grāvelis un dejotāja Liene Tarana, kā arī aktrise Evija Skulte un dejotājs Raimonds Andersons.

Ņemot vērā, to, ka šova pagājušajā raidījumā netika izbalsots neviens pāris, lai viss būtu godīgi, balsojuma kopvērtējumam tika pieskaitīts arī 19.aprīļa raidījuma vērtējums. Saskaitot gan šā, gan pagājušā raidījuma balsis, tika noskaidrots, ka «Dejo ar zvaigzni» uzvar Liene Greifāne un Viktors Haritonovs. Otrajā vietā ierindojās Gints Grāvelis un Liene Tarana, trešajā Mārtiņš Oliņš un Ilze Jankovska, bet ceturtajā - Evija Skulte un Raimonds Andersons.

Greifāne un Haritonovs ir ieguvuši šova galveno titulu, kā arī naudas balvu - 5000 eiro.

Šī bija «Dejo ar zvaigzni» ceturtā sezona, kura televīzijas ekrānos atgriezās pēc piecu gadu pauzes. Iepriekšējās reizes par uzvarētājiem kļuvuši aktieris Ainārs Ančevskis un dejotāja Ieva Kemlere, dziedātājs Lauris Reiniks un dejotāja Aleksandra Kurusova, spēkavīrs Raivis Vidzis un dejotāja Viola Abrāmova.

Atgādinām, ka šajā šova sezonā par galveno titulu un naudas balvu sacentās arī tādas zvaigznes kā modele Diāna Kubasova, žurnālists Ansis Pūpols, šefpavārs Elmārs Tannis, biznesa lēdija Svetlana Leva, personības izaugsmes trenere Anna Lieckalniņa, fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs un mūziķe Lolita Novikova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu