Kimas Kardašjanas patēvs paziņo par dzimuma maiņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas patēvs Brūss Dženers televīzijas intervijā atzinis, ka esot transseksuālis un uzskatot sevi par sievieti.

«Es esmu sieviete visādā ziņā,» viņš sacīja telekanāla ABC intervijā ar žurnālisti Daienu Sojeri. 65 gadus vecais Dženers atzina, ka jau kopš bērnības esot mēģinājis apspiest savu patieso dzimuma identitāti.

Dženers 1976.gada vasaras olimpiskajās spēlēs Monreālā ieguva zelta medaļu desmitcīņā.

«Sievišķā puse ir daļa no manis. Tāds es esmu, kaut arī bioloģiski tāds nepiedzimu,» sacīja Dženers. «Pašlaik man ir vīrieša ķermenis, tāpēc daudzējādā ziņā esam atšķirīgi.»

Dženers atklāja, ka jūlijā televīzijas kanālā «E!» tikšot demonstrēts realitātes šovs par viņa dzīvi kā transseksuālai sievietei.

Dženers sacīja, ka esot saņēmis lielu atbalstu no pameitas Kardašjanas un viņas vīra, repera Kanjes Vesta.

Bijušais sportists atzina, ka jau kopš astoņu gadu vecuma esot mēdzis pārģērbties savas mātes un māsas drēbēs. «Tolaik es nezināju, ko daru, bet man tas vienkārši sagādāja prieku,» teica Dženers.

Viņš noliedza, ka paziņojums esot mēģinājums veicināt realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» popularitāti. «Tas, ko tagad daru, nesīs labumu. Mēs mainīsim pasauli. Es tam no visas sirds ticu,» uzskata Dženers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu