«Kāsla metode» 5.sezona: jaunas slepkavības un mīklas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV ekrānos ar 5. sezonu atgriežas skatītāju iemīļotā Kāsla metode - aizraujošs, spraiga sižeta caurvīts detektīvseriāls, kuru negribēsiet nokavēt. Jaunajā, piektajā sezonā turpinās Kāsla un Beketas radošā un ciešā sadarbība un kaislīgais romāns, kas radīs neaizmirstamas situācijas jaunu un noslēpumainu slepkavību izmeklēšanu laikā!

Seriāls Kāsla metode (Castle) ir atnesis panākumus kā producentiem, tā aktieriem. Četrus gadus seriāls nominācijā Iecienītākā skatītāju krimināldrāma ieguvis Peoples Choice balvu, kā arī guvis vēl daudz citas balvas un nominācijas, piemēram, četras reizes Primetime Emmy, tostarp par lieliskāko skaņdarbu. Savukārt balvu TV Guide Awards četras reizes ir ieguvuši seriāla galveno lomu atveidotāji Stana Katika un Natans Filions. Tāpat Stana ir ieguvusi Peoples Choice balvu nominācijā Labākā televīzijas krimināldrāmas aktrise un Natans Filions – Labākais televīzijas krimināldrāmas aktieris.

Kas gaida jaunajā sezonā?

Kāsla radošās, nestandarta izmeklēšanas metodes, spējas, kādas nepiemīt citiem detektīviem, un labās pazīšanās apvienojumā ar Keitas strikto profesionālismu atrisinās ne vienu vien noziegumu. Arī piektā sezona turpinās pārsteigt ar notikumiem bagātu sižetu. Sezonas atklāšanas sērijā skatītājus sagaidīs neveikls rīts starp Kāslu un Beketu pēc kopā pavadītas nakts, kas abus kolēģus satuvinās vēl vairāk. Kāslam un Beketai rodas jautājumi par viņu attiecībām, taču, pirms viņi spēs uz tiem rast atbildes, būs jāstājas pretī Keitas mātes slepkavam, kas apdraudēs arī pašas Keitas dzīvību. Pāra darba ikdienu bagātinās dažādi pārsteigumi – no sadarbošanās ar Federālo izmeklēšanas biroju (FIB) līdz realitātes šova Mājsaimnieces aizkadru izmeklēšanai un brīdim, kad seriālā par Kāslu un Beketu tiek veidota pat dokumentāla filma. Dažādu emociju gammu piedzīvos pāra attiecības, kurās būs pārsteigumi, pavedināšana, kā arī greizsirdība, no kuras aizbēgt nevar pat detektīvi!

Interesants fakts par Beketas atveidotāju

Detektīvseriāla aizkadra fakti ir ne mazāk amizanti par paša seriāla sižetu. Ļoti interesants ir stāsts par to, kā seriāla veidotāji izvēlējās aktrisi Stanu Katiku (Stan Katic) Keitas Beketas lomai. Stanai bija tikko uzklāts grims pirms pēdējās atlases, kurā par Keitas lomu sacentās viņa un vēl viena aktrise. Neilgi pēc tam Stana pirmo reizi sastapa šarmanto Kāsla lomas atveidotāju – Natanu Filionu (Nathan Fillion) un vienlaicīgi attapās, ka blūze, kas viņai bija mugurā, ir pārāk gara. Viņa palūdza šķēres un tuvojās Natanam, kurš tajā brīdī dzēra kafiju. Natans vaicāja: «Vai tu vēlies atkārtot tekstu?» Stana atbildēja: «Nē, bet, vai tu vari man apgriezt blūzi? «Es varu mēģināt,» atbildēja Natans un nogrieza blūzi gabalu īsāku. To visu vēroja producenti, un šā notikuma rezultātā Stanai piešķīra Keitas Beketas lomu. Vietā pieminēt, ka uz Keitas Beketas lomu kopumā pretendēja vairāk nekā simts aktrises, no kurām tika izvēlēta tieši Stana.

Stana Katika apprecējusies

Stana Katika ir serbu-horvātu izcelsmes aktrise, kas ir dzimusi Ontario, Kanādā. Aktrise pārvalda vairākas valodas – serbu, franču, angļu un itāļu, kā arī spēj atdarināt vairākus eiropiešu akcentus. Šogad, 25.aprīlī, mediji nāca klajā ar satriecošiem jaunumiem, pavēstot, ka Stana, kurai šobrīd ir 37 gadi, apprecējusies ar savu draugu, biznesa konsultantu Krisu Brkljaku (Kris Brkljac), ar kuru draudzējas jau vairākus gadus. Romantiskās kāzas notikušas netālu no jūras krasta, klusā un vēsturiskā apgabalā – Horvātijas reģionā Dalmācijā. Šī vieta ir īpaša Stanas vecākiem, jo tā ir viņu dzimtā puse un te atrodas viņiem piederošs klosteris, kurā arī notika laulību ceremonija.

Skatieties aizraujošā seriāla Kāsla metode 5.sezonu no 21.maija ceturtdienās plkst. 21:00 kanālā TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu