Šovs «Esmu dzīvs»: ekstrēmi stāsti par izdzīvojušajiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunais amerikāņu izdzīvošanas seriāls «Esmu dzīvs» (I am alive) atklāj ekstrēmus stāstus par cilvēkiem, kuri brīnumainā kārtā izdzīvojuši pasaules bīstamāko dzīvnieku nāvējošos uzbrukumos.

Par mata tiesu izglābjas

Seriāla «Esmu dzīvs» notikumi risinās Āfrikā, Kanādā un Austrālijā. Tajā tiek atklāti patiesi stāsti par cilvēkiem, kas piedzīvojuši bīstamu dzīvnieku uzbrukumus, skatījušies nāvei acīs un laimīgā kārtā izdzīvojuši. Pat ar šķietami nekaitīgiem dzīvniekiem vienmēr jābūt uzmanīgiem, jo dzīvnieku uzvedība nav prognozējama un neviens nezina, kurā mirklī miermīlīgs dzīvnieks var kļūt agresīvs. Taču saskare ar indīgiem zirnekļiem, čūskām, haizivīm, dažādiem plēsējiem visbiežāk diemžēl izvēršas traģiski. Jau pirmajā sērijā skatītāji ieraudzīs stāstu par kādu pusaudzi, kuru sakož indīgs zirneklis. Viņš septiņas dienas mokās briesmīgās sāpēs, kamēr ģimene cīnās par viņa dzīvību un mēģina iegūt pretindi.

Šova veidotāji ir parūpējušies par adrenalīna piesātinātu sižetu, skatītāji ieraudzīs gan pāris sekundes pirms liktenīgā pavērsiena, gan uzbrukuma ainas, kurās redzama cilvēka cīņa par savu dzīvību. Stāstu varoņi ir dažāda vecuma, jo plēsēji neizvēlas savus upurus, tās drīzāk ir liktenīgas sagadīšanās. Šie uzbrukumi izmaina seriāla dalībnieku dzīvi uz visiem laikiem, atstājot neaizmirstamas rētas. Viens no šova dalībniekiem, pusaudzis Kultons atzīst: «Man likās, ka dzīve ir kā video spēle, kurā ir vairāki līmeņi un dzīvības. Taču pēc atgadījuma, kad mani gandrīz līdz nāvei saplosīja kalnu lauva, sapratu, ka dzīve ir tikai viena un es to nedrīkstu izniekot!»

Realitātes seriāla varoņi pēc izdzīvošanas uz dzīvi raugās pavisam citām acīm. Intervijās laimīgie izdzīvotāji atklāj, kādas domas un sajūtas tos pārņēmušas, esot tuvu nāvei, un, kas palīdzējis nepadoties. Tāpat viņu glābēji atklāj savas emocijas un pēkšņu spēku uzplūdu, lai izglābtu cita cilvēka dzīvību. Par notikušo stāsta arī tuvinieki, kuriem nereti sariešas acīs asaras, jo iespējamība zaudēt savu mīļoto cilvēku bijusi ļoti augsta.

Skatieties satraucošo realitātes šovu «Esmu dzīvs» no 13.maija trešdienās plkst. 20:30 TV6.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu