Radio SWH ēterā atgriežas «Priekšnams»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Jau 17. maijā un turpmāk katru svētdienu Radio SWH ēterā no 12 līdz 13 skanēs raidījums «Priekšnams», kur jauniem un arī pieredzējušiem mūziķiem, neatkarīgi no to pārstāvētā mūzikas žanra, tiek dota iespēja sasniegt pēc iespējas lielāku auditoriju un cīnīties par vietu Radio dziesmu rotācijā.

Raidījuma vadītāji Ligita Mieze, Ralfs Eilands un Liene Šomase trīs secīgos un pozitīvos raidījumos klausītājus iepazīstinās ar trīsdesmit «Priekšnamam» iesūtītiem muzikāliem skaņdarbiem un to izpildītājiem. Dziesmas tiks publicētas Radio SWH mājaslapā un 31. maijā tiks nodotas klausītāju balsojumam.

Balsot būs iespējams gan Radio SWH mājaslapā, gan sociālajos tīklos, kas grupām un izpildītājiem dod lielisku iespēju popularizēt ne tikai sevi un savus sociālos profilus, paplašinot savu fanu un sekotāju pulku, bet arī pašiem aktīvi līdzdarboties balsojumā, lai nodrošinātu savas dziesmas iekļūšanu un vietas saglabāšanu Topa virsotnē.

Nedēļas balsojumā divas dziesmas, kas uz attiecīgo reizi nokļuvušas pēdējās divās vietās, no topa izkrīt, un to vietā nāk divas jaunas dziesmas.

Katra mēneša populārākā dziesma nokļūst kādā no AS Radio SWH raidstaciju dziesmu apritēm, un pēc trīs mēnešu «Priekšnama» raidījumiem piecas populārākās grupas piedalās īpašā koncertā Latvijas 1. Rokkafejnīcā

Katras dziesmas mūža ilgums «Priekšnama» topā un tās iespēja nokļūt starp dziesmām, ko ikdienā dzirdam radio ēterā, ir tikai un vienīgi klausītāja rokās, tāpēc Radio SWH aicina pašus dziesmu izpildītājus aktīvi iesaistīties un aicināt savus draugus, fanus un atbalstītājus balsot, jo «Priekšnams» - tā ir dziesmas debija Radio SWH!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu