Šodien radio SWH ir gaisā no lidostas. Daudz laimes dzimšanas dienā, kolēģi!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Radio SWH 22 gadi gaisā! Tas ir par iemeslu, lai šodien, 15. maijā, sākot no plkst. 7, radio SWH studiju pārceltu uz lidostu «Rīga», no kurienes tiek raidīts īpašais dzimšanas dienas ēters.

Visas dienas garumā izbraukuma studijā pulcēsies spilgtas radio SWH ētera personības, kas arī ir populāri skatuves cilvēki, raidījumu vadītāji, TV sejas un mūziķi.

No 7:00 saimniekos Andris Freidenfels un Juta Jazz, uzņemot viesos AS Radio SWH valdes priekšsēdētāju Jāni Šipkēvicu un lidostas valdes priekšsēdētāju Andri Liepiņu.

Pulksten 10:00, ciemojoties grupai «Prāta Vētra», tiks noteikts radio SWH dzimšanas dienas akcijas galvenais uzvarētājs.

11:00 vadību pārņems radio SWH Kurzeme vadītāja Sanda Dejus un kopā ar Jāni Kļaviņu no raidījuma «Zaļais stūris» pārbaudīs, vai kož/nekož Mārim Oltem pie Burtnieku ezera.

Foto: publicitātes

12:00 Artis Dvarionas sagaidīs Ligitu Miezi un Ralfu Eilandu, lai iepazīstinātu ar raidījuma «Priekšnams» atgriešanos radio SWH ēterā.

13:00 Normunds Rutulis beidzot varēs izjautāt Fredi un Jutu par to, kas paliek aiz ētera.

Foto: publicitātes

14:00 Gustavs Terzens debatēs ar Rolandu Pēterkopu un Shipsi par «Tīrkultūru» dažādās norisēs.

Vēl būs iespēja satikt abus sporta guru Anatoliju Kreipānu un Edgaru Barbaku un radio SWH+ rīta programmas atraktīvos vadītājus Vladimiru Velu un Ņikitu Matvejevu.

Dzīvā ētera studija lidostā «Rīga» darbu beigs plkst.15:00, un raidījumi «Piektdienas Bole», «TOP 22» un «Ar dziesmu par dzīvi» turpinās raidīt no studijas Ganību dambī.

Darbošanās lidostā redzama arī radio video tiešraidē.

www.radioswh.lv

AS «Radio SWH» dibināta 1993. gadā kā pirmā privātā radiostacija Latvijā ar pašas veidotu programmu. Patlaban AS «Radio SWH» ir viens no vadošajiem plašsaziņas līdzekļiem Latvijā, kurā ietilpst radio SWH, SWH+, SWH Rock, SWH Gold un radio internetā SPIN FM un divi programmas paplašinājumi: radio SWH Kurzeme un radio SWH+Latgale.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu