Vudijs Alens: «Amazon» seriāla uzņemšanās bija katastrofāla kļūda

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu režisors Vudijs Alens atklājis, ka esot nobažījies par sešas sērijas gara seriāla izveidošanu interneta tirdzniecības gigantam «Amazon».

«Tā bija katastrofāla kļūda,» filmas «Irrational Man» preses konferencē sacīja 79 gadus vecais Alens. «Man tas sagādā grūtības. Nevajadzēja to uzņemties. Man šķita, ka tas būs viegli. Filma ir liela un gara.

Varētu domāt, ka sešu pusstundu garu sēriju uzņemšana tāds nieks vien būs! Taču tā nav.

Patiesībā tas ir ļoti, ļoti grūti.»

Vēl «nenosaukts Vudija Alena projekts» iznāks nākamgad un būs skatāms «Amazon» video straumēšanas pakalpojumā «Amazon Prime Instant Video». Tas būs pirmais Alena uzņemtais televīzijas seriāls.

Nesenā intervijā Alens atzina, ka par «Amazon» esot uzzinājis pavisam nesen. «Man nav datora. Nekad neesmu neko skatījies internetā. Man pat nav rakstīšanas programmas. Man nav nekā no tā visa.

Tā nav nekāda dumpošanās,

vienkārši neesmu tehnoloģiju cilvēks,» teica režisors.

Kannu kinofestivālā izrādīta kinolente «Irrational Man», kas ir Allena 50. uzņemtā filma. Tajā stāstīts par filozofijas pasniedzēju, kurš cieš no depresijas un nolemj pastrādāt slepkavību. Galvenās lomas filmā tēlo aktieri Hoakins Fīnikss un Emma Stouna.

Kinolente «Irrational Man» saņēmusi pretrunīgas atsauksmes no kinokritiķiem. Pēc Alena lūguma tā nepiedalās konkursā tāpat kā visas pārējās viņa filmas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu