Ārzemju mediji uzslavējuši Aminatas skatuves tērpu un balsi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairāki ārvalstu mediji, rakstot par Eirovīzijas dziesmu konkursa otro pusfinālu, uzmanību pievērsuši arī Latvijas pārstāvei Aminatai Savadogo, kura vakar iekļuva konkursa finālā.

Britu medijs «The Daily Mirror», veltot māksliniecei veselu rakstu, īpašu uzmanību pievērsis mākslinieces kleitai, raksturojot to kā visdrosmīgāko tērpu otrajā pusfinālā. «Eirovīzijā kā likums lielāks ir labāks. Aminata noteikti sekoja šai teorijai, kāpjot uz skatuves pārsteidzošā sarkanā kleitā,» rakstījis laikraksts, Aminatas priekšnesumu raksturojot kā tādu, kas ir piesaistījis uzmanību.

«Deutsche Welle» Aminatas uzstāšanos starp citām raksturoja kā vakara triumfu. «Satricinoši, elektrizējoša muzikalitāte. Vakara triumfs bija Latvijas priekšnesums. Aminatas Savadogo sarkanās kleitas efektu paspilgtināja skatuves sarkanā nokrāsa. Un viņas ekstāzes pilno piedziedājumu atsvēra spēcīga basa līnija,» rakstījis «Deutsche Welle».

«Huffington post» slavējuši Latvijas pārstāves balsi, norādot, ka «Aminata stāv mierīgi, bet viņas balss ceļo, sasniedzot grandiozo piedziedājumu».

Aminatas uzstāšanos un īpaši gaismu efektus slavējuši Austrijas mediji «Weiner Zeitung» un «Kleine Zeitung». «Kronen Zeitung», apskatot visus otrajā pusfinālā uzvaru guvušos, arī uzsvēris Aminatas balss iespējas.

Kā ziņots, vakar Latvijas pārstāve Aminata iekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, tādējādi pieliekot punktu neveiksmju sērijai, kas Latvijas mūziķus šajā konkursā skārusi pēdējos gados. Eirovīzijas fināls notiks rīt, 23.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu