Rietumu radio pārceļas uz jaunu atvērtā tipa studiju Pasta ielā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau aizritējusi nedēļa, kopš Rietumu radio studija pārcēlusies uz jaunajām telpām Pasta ielā 1. Radio joprojām Liepājā un tās apkārtnē ir dzirdams FM 105,8 frekvencē un internetā. Jau pirmajā dienā pēc pārcelšanās Rietumu radio bija oficiālais «Muzeju nakts» radio, kas klausītājiem palīdzēja orientēties pasākumu piedāvājumā.

Rietumu radio joprojām ir vienīgā atvērtā tipa studija Latvijā. Pārcelšanās uz jaunām telpām ir tikai viens solis uz priekšu, kas ļaus kvalitatīvi turpināt darbību, kā arī realizēt dažādus klausītājiem interaktīvus risinājumus gan radio ēterā, gan sociālajos medijos (Facebook, Twitter, Draugiem u.c.). Jau tuvākajā laikā sadarbībā ar sadarbības partneriem un klientiem tiks realizēti dažādi projekti, kas turpināsies visas vasaras garumā.

Rietumu radio mārketinga daļas vadītājs Toms Gineitis īpaši uzsver: «Mūsu klausītāji ir viennozīmīgi vieni no aktīvākajiem cilvēkiem Liepājā. Viņiem vienlīdz svarīgi ir dzirdēt gan aktuālās vietējās ziņas, gan klausīties piemērotu mūziku aktīvai darba dienai, gan arī iegūt informāciju par pilnvērtīgas atpūtas iespējām. Tas arī bija noteicošais faktors, kādēļ saglabāt atvērta tipa studiju. Tas apliecina mūsu atvērtību dialogam, pieejamību un to, ka vienmēr cenšamies sagādāt īpašas iespējas gan saviem klausītājiem, gan sadarbības partneriem.»

Rietumu radio ir viena no visvairāk klausītākajām reģionālajām radio stacijām, kas katru rītu jau no plkst. 07:00 klausītājiem piedāvā aktuālās ziņas un informāciju par norisēm Liepājā, Latvijā un pasaulē. Rietumu radio muzikālais formāts ir cieši saistīts ar klausītāju vēlmēm, rodot iespējas atskaņot gan pārbaudītas vērtības, gan arī Liepājas un Latvijas jauno mūziķu radītās dziesmas.

Iepriekš Rietumu radio organizēja lielkoncertu «Liepāja svin», bet šajā gadā koncertuzvedumu «Es esmu Liepāja».

www.rietumuradio.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu