«Ekstrasensu cīņu» 15.sezonā piedalīsies Džūlija Vanga no Latvijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Daudzi TV3 skatītāji ar nepacietību gaida šova «Ekstrasensu cīņas» jaunākās sezonas notikumus. 15.sezonā līdz ar citiem interesantiem dalībniekiem šovā parādīsies arī noslēpumainā dalībniece Džūlija Vanga, kura dzimusi Latvijā. Viņa pārsteigs ikvienu ne tikai ar savu spilgto ārieni - grimu, augstajiem papēžiem un pieguļošo apģērbu, bet arī ar unikālajām spējām.

Ekstrasensu cīņas dalībnieku spējas pat rūdītiem ciniķiem un skeptiķiem ļauj noticēt brīnumiem. Jaunajā sezonā šova dalībnieki ne tikai cīnīsies par uzvaru, bet arī palīdzēs cilvēkiem uzzināt to, ko nespēj izskaidrot zinātnieki un atklāt modernās tehnoloģijas. Jau 12.augustā TV3 skatītāji tiksies aci pret aci ar divpadsmit vēl neiepazītiem gaišreģiem, kuri uz savas ādas izbaudīs žūrijas pārbaudījumus.

Iepazīstieties - Džūlija Vanga (Rīga, Latvija), Jevgeņijs Znagovans (Gaja, Orenburgas apgabals, Krievija), Tatjana Larina (Sanktpēterburga, Krievija), Jekaterina Borisova (Brjanska, Krievija), Maija Dzidzišvili (Tbilisi, Gruzija), Jūlijs Mitkevičs-Daļeckis (Londona, Lielbritānija), Ņikita Platonovs (Rostova pie Donas, Krievija), Aleksejs Šavirkins (Samara, Krievija), Vasiļisa Šatunova (Čeboksari, Krievija), meistars Gahans (Benina-Haiti, Krievija), Arsēnijs Karadža (Sanktpēterburga, Krievija) un Oļegs Kornēlijs (Pinska, Baltkrievija).

Šovu arī 15.sezonā vadīs Marats Bašarovs, kurš rūpēsies par interesantiem pārsteigumiem un noslēpumainiem pavērsieniem, kādus skatītāji iepriekšējās sezonās nebūs redzējuši.

Viena no šīs sezonas neparastākajām dalībniecēm būs 1982.gadā Rīgā dzimusī Džūlija Vanga. Uz jautājumu, vai viņa valda pār maģiju, Džūlija atbild, ka viņa pati ir maģija. Pret šo dalībnieci vienaldzīgo nebūs - spilgta un kliedzoša āriene, skandalozi un provokatīvi izgājieni, kas dažbrīd parastajam cilvēkam nav saprotami. Džūlija jau atlasē izcēlusies ar dīvainiem izgājieniem, kas visas sezonas garumā sola skatītājiem daudzus pārsteigumus.

Džūlija ir ne tikai gaišreģe, bet arī multimāksliniece. Pirms dalības Ekstrasensu cīņās viņa izbaudīja bohēmisku dzīvesveidu - piedalījās modes skatēs, filmējās nelielās ainās starptautiski pazīstamās filmās, uzstājās klubos kā dziedātāja, kā arī fotografējās dažādos žurnālos. Ideāls augums, eņģeļa seja un fantastisks balss diapazons, kas sasniedz četras oktāvas, - tas vislabāk raksturo šo sievieti. Izbaudot visu, ko sniedz dzīve, Džūlija beigu beigās nolēma attīstīt ekstrasenses spējas. Kā apliecina Džūlijas draugi, viņa gaišreģes spējas sāka attīstīt pēc Edija Eriksona grāmatas izlasīšanas, kas pilnībā izmainīja viņas pasaules skatījumu.

Izbaudiet Ekstrasensu cīņas jauno, 15.sezonu, no 12.augusta trešdienās plkst. 21:00 TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu