Radioklausītājs Zviedrijas mediju regulatoram sūdzas par Elvisa Preslija mūzikas neatskaņošanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Kāds radioklausītājs iesniedzis oficiālu sūdzību Zviedrijas nacionālajai radio un televīzijas padomei, paužot neapmierinātību, ka ētera viļņos pārraidīts pārāk maz Elvisa Preslija dziesmu, vēsta «The Local».

Sūdzība iesniegta par Zviedrijas sabiedriskā medija reģionālo radiostaciju «Radio Örebro», kas pārraida ziņas, reģionālos raidījumus un mūziku.

Zviedrijas nacionālā radio un televīzijas padome saņēmusi oficiālu sūdzību no kāda radiostacijas klausītāja, kurš paudis sašutumu par diskriminējošo attieksmi pret rokenrola karali.

Sūdzībā norādīts, ka laika posmā no 6. līdz 31.jūlijam nav atskaņota neviena pati Elvisa Preslija dziesma, «kas ir pilnīgi nepamatoti».

Radiostacijas «Radio Örebro» vadītāja Helēna Strenga noraidīja apsūdzības kā nenopietnas, atzīstot, ka viņa pati nebūt neilgojas pēc Elvisa Preslija dziesmām.

«Es personīgi neizjūtu Elvisa trūkumu. Bet es ziņu, ka viņam ir dažas labas dziesmas. Un mēs spēlējam daudz vecas mūzikas un mērenu daudzumu veca roka un popa,» apgalvoja Strenga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu