Varētu uzņemt jaunas seriāla «Melnā čūska» sērijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Britu aktieris Tonijs Robinsons atklājis, ka varētu uzņemt jaunas 80. gadu komēdijseriāla «Blackadder» («Melnā čūska») sērijas.

«Es domāju, ka tiks uzņemtas jaunas «Blackadder» sērijas,» teica Robinsons, kurš populārajā seriālā spēlēja varoni Boldriku. «Esmu par to runājis ar gandrīz visiem seriāla aktieriem.»

Taču viņš norāda, ka lielākā problēma būšot finansējuma atrašana aktiera Hjū Lorija honorāram. Lorijs atveidoja galveno lomu milzu popularitāti ieguvušajā medicīnas seriālā «House MD» («Doktors Hauss»).

«Vienīgā problēma ir Hjū honorārs. Viņš tagad ir liela zvaigzne. Vai vismaz tā viņam gribētos domāt,» intervijā laikrakstam «The Sun» sacīja Robinsons.

Aktieris uzskata, ka viņam, Lorijam un Rovanam Atkinsonam atgriešanās pie vecajām lomām varētu būt liels risks. «Jaunajām sērijām būs uzlikta ļoti augsta latiņa,» viņš uzskata. «Cilvēki atceras ne tikai oriģinālu, bet arī savas dzīves laiku, kad tas tika demonstrēts. Tas ir liels risks.»

Seriāla «Blackadder» scenārists Ričards Kērtiss 2008.gadā runāja par iespējamo turpinājumu, kura darbība varētu notikt 60. gados. «Melnā čūska nogalinās Kenediju, un tā būs liela kļūda. Mēs izlēmām par labu 60. gadiem, jo tas bija ļoti krāšņs laiks. Tad bija daudz izmanīgu uzņēmēju,» atklāja Kērtiss.

Seriāls tika izrādīts no 1983. līdz 1989. gadam. 1999.gadā iznāca filma «Blackadder: Back And Forth» («Melnā čūska: Turp un atpakaļ»), ar ko noslēdzās «Blackadder» sāga.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu