«Netflix» pēc vairāku filmu zaudējuma sola pievērsties oriģinālā satura veidošanai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Video straumēšanas pakalpojums «Netflix» paziņojis, ka zaudējis vairāku populāru filmu izrādīšanas tiesības, taču vairāk pievērsīšoties oriģinālā satura veidošanai.

Izklaides kompānija EPIX, kura pārstāv vairākas slavenas filmas, pārtrauca sadarbību ar «Netflix» un pārgāja pie konkurējošā uzņēmuma «Hulu». Tā rezultātā «Netflix» vairs nepiedāvās EPIX filmas, kuru vidū ir kases grāvējs «Hunger Games: Catching Fire» («Bada spēles: Spēle ar uguni») un aktiera Breda Pita postapokaliptiskā kinolente «World War Z» («Pasaules karš Z»).

«Tas mums dos laiku plānot jaunas oriģinālās filmas. Mēs jau esam sākuši pie tā strādāt ar tādiem lieliskiem aktieriem un režisoriem kā Breds Pits, Rikijs Džervaiss, Džads Apatovs, Andželīna Džolija, Sofija Kopola un Adams Sandlers,» sacīja «Netflix» pārstāvis Teds Sarandoss. «Mūsu mērķis ir piedāvāt lieliskas filmas un televīzijas seriālus, kas der visām gaumēm un pieejami tikai «Netflix«.»

«Netflix» veidotie seriāli «House of Cards» («Kāršu nams») un «Orange Is the New Black» («Oranžais ir modē») izpelnījušies augstu novērtējumu gan no kritiķiem, gan arī faniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu