Augustā skatītākā TV kanāla statusu Latvijā atguvis TV3

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Šī gada augustā skatītākā TV kanāla statusu Latvijā atguvis ilgstošais līderis TV3, kamēr Latvijas Televīzijas pirmais kanāls (LTV1) atkāpies uz otro vietu, bet savas pozīcijas stiprinājis krievu valodā raidošais kanāls PBK, liecina pētījumu kompānijas TNS apkopotie dati.

Kā rāda TNS dati, TV3 skatīšanai jūlijā veltīti 9,8% no kopējā skatīšanās laika, LTV1 skatīts 9% skatīšanās laika, bet PBK - 8,9% no skatīšanās laika.

Kamēr TV3 piedzīvojis skatīšanās laika kāpumu par 0,5%, salīdzinot ar jūliju, bet PBK skatīšanās laiks pieaudzis par 0,6%, par 1,7% sarucis LTV1 skatīšanās laiks, kas ir lielākais kritums no apskatā aplūkotajiem TV kanāliem.

Augustā viens TV skatītājs pie TV ekrāna pavadījis vidēji četras stundas un 44 minūtes dienā, kas bija par četrām minūtēm mazāk nekā jūlijā.

Kā ziņots, pēc pētījumu kompānijas TNS apkopotajiem datiem, šī gada jūnijā ar kopējā skatīšanās laika daļu 10,6% pēc daudzu gadu pārtraukuma skatītākais televīzijas kanāls Latvijā bija LTV1, kas šo pozīciju nosargāja arī jūlijā, kad LTV1 skatīšanās daļa veidoja 10,7% no kopējā skatīšanās laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu