«Ugunsgrēka» 14. sezona: slepkava - Beķeris, grūtniecība un asinsgrēks..

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3/ekrānšāviņš

Iemīļotā seriāla UgunsGrēks iepriekšējā sezona noslēdzās ar vairākiem neatbildētiem jautājumiem un lika ne vienam vien skatītājam lauzīt galvu par to, kas sekos tālāk. Bet jau 14. sezonas sākumā tapa zināms, kurš no varoņiem nogalināja Sofiju - tas ir ... neviens cits kā vienīgais vīrietis, kas it kā mīlēja viņu, - izmeklētājs Guntis Beķeris.

Kā tas iespējams? Izrādās, Guntis bija piekritis satikties ar Sofiju īsi pirms viņas nāves. Sofija Guntim pasaka, ka vēlas nogalināt Ievu, kas viņam liek šaubīties par Sofijas mentālo veselības stāvokli. Izceļas strīds, cīņa par pistoli, un nejauši ierocis iešauj Sofijai nāvējoši.

Savukārt otrs lielais jautājums, kas tirda ne vienu vien, - kuru no vīriešiem izvēlēsies Ieva? Gan Edijs, gan Viesturs ir darījuši Ievas labā neiespējamas lietas un abi arī likuši viņai vilties. Tas Ievas izvēli nebūt neatvieglo, jo abi vīrieši viņai tuvi un svarīgi. Kuru viņa izvēlēsies - laikam uzzināsim to vēlāk.

Trešā lielā lieta, kas nodarbināja skatītāju prātus vasarā, protams, ir Kristas un Gata asinsgrēks! Lidija pasaka Gatim, ka Krista ir viņa pusmāsa. Satiekam arī jaunu varoni - Kristas māti Magdu Zariņu, kas nebūt nelīdzināsies šarmantai jaunai dāmai, bet gan drīzāk personai, kas domās tikai par vieglu naudas pelnīšanu un iedzeršanu. Šīs burvīgās dāmas lomā iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktrise Daiga Gaismiņa. Iepazīstinot tuvāk ar Magdu, viņa agrāk strādājusi par pārdevēju apavu veikalā, tagad ir uzraudze tirgus publiskajā tualetē. Magda ir atraitne - vīrs pirms 13 gadiem noslīcis un atstājis vienu pašu ar tobrīd, piecus gadus veco meitu Kristu. Viņas dzīve nav bijusi viegla, nācies vienai tikt galā ar visiem pienākumiem, netiekot galā, viņa nolaidusies arvien zemāk, līdz sākusi aizrauties ar alkoholu. Dzeršana pamudinājusi Magdu uz sīkiem noziegumiem - kas nav piesiets, tas ir viņas. Dzērienu pudeles, kuras nemanot ieslīd viņas kabatā veikalos un bāros, tāpat viņai izdevies vairākkārt nočiept sīkas pārtikas preces un drēbes. Lai arī nonākusi skarbā vidē, Magda nav zaudējusi interesi par pucēšanos un vēlmi valdzināt vīriešus. Mātes dzeršana un daudzo pudeles brāļu patēvi, kas nemitīgi mainījušies, radījuši Kristai smagus dzīves apstākļus un visai rūgtu pieredzi. Tiklīdz radusies iespēja, Krista aizgājusi no mātes mājām un sākusi dzīvot vidusskolas internātskolā.

Ceturtā, priecīgā lieta ir Žeņas pēkšņā grūtniecības, kuru Fēlikss uzņem ... nokrītot ģībonī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu