Stīvens Kolbērs vada pirmo «Late Show» raidījumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu komiķis Stīvens Kolbērs novadījis savu pirmo «Late Show» sēriju, kurā pasniedza kāzu dāvanu Holivudas aktierim Džordžam Klūnijam un jokoja kopā ar ASV prezidenta amata kandidātu Džebu Bušu. Kā jau ziņots, šogad no raidījuma aizgāja amerikāņu televīzijas leģenda Deivids Letermans, kurš vadīja izklaides raidījumu 33 gadus.

Bušs pārraidē jokoja par biznesa magnātu Donaldu Trampu, kurš ir viņa konkurents uz ASV prezidenta nomināciju no republikāņu partijas, kā arī tagadējo prezidentu Baraku Obamu.

Kolbērs jautāja Bušam, ar ko viņš atšķiras no sava brāļa, bijušā ASV prezidenta Džordža Buša. «Esmu jaunāks un daudz glītāks,» viņš atbildēja.

Savukārt Klūnijam un viņa sievai Amalai, kura ir cilvēktiesību advokāte, Kolbērs uzdāvināja dokumentu presi ar uzrakstu «Es jūs nepazīstu».

Skatītāji uzņēma Kolbēru ļoti pozitīvi. «Tas bija ļoti jautri. Citādi, taču noskaņa bija ļoti laba,» sacīja divdesmitgadnieks Markuss.

«Tas bija fantastiski. Ļoti labi,» teica vīrietis no Teksasas. «Nevaru sagaidīt, kā tas turpināsies. Viņš visu paveica fantastiski, pārspēja manas cerības.»

Džordžs Klūnijs
Džordžs Klūnijs Foto: REUTERS/Scanpix

Intervijā laikrakstam «The New York Times» Kolbērs pauda cerību, ka viņa pieredze politiskajā satīrā prezidenta vēlēšanu kampaņu laikā varētu būt viņa priekšrocība salīdzinājumā ar līdzīgu raidījumu vadītājiem Džimiju Falonu un Džimiju Kimelu.

«Šīs ir piektās prezidenta vēlēšanas, par kurām runāju vakara raidījumos,» viņš teica. «Mani tas aizrauj lielākā mērā nekā daudzus citus. Tas ir lielākais stāsts pasaulē, turklāt tajā neviens nemirst, kas gan varētu būt vēl labāk?»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu