Kuri latviešu aktieri ir labākie dziesmu pazinēji - sievietes vai vīrieši?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Kura komanda šajās sacensībās izcīnīs uzvaru un pierādīs, ka ir zinošāka teātra un kino dziesmās, saliedētāka, atjautīgāka un azartiskāka? Pagaidām kopējais spēles rezultāts ir 2 pret 1, Intara Rešetina un kungu labā. Redzēsim, vai dāmas šarmantās Dagmāras Legantes vadībā spēs izlīdzināt spēles rezultātu.

Šajā svētdienā spēles laukumā tiksies Latvijas Televīzijas veidotā seriāla «Māja pie ezera» dāmas un LTV videofilmas «Saplēstā krūze» kungi. Dagmāras komandā cīnīsies Mihaila Čehova Rīgas Krievu drāmas teātra aktrise Dana Čerņecova, iemīļotā Valmieras Drāmas teātra aktrise Ieva Puķe un Dailes teātra jaunais talants Ērika Eglija. Dāmas seriālā ir vienotas, tas viņām palīdzēs sastrādāties arī spēles «Mana dziesma» laukumā cīņā par uzvaru. Kungu komandā Intara Rešetina vadībā spēlē piedalīsies trīs vīri, kuri videofilmā «Saplēstā krūze» cīnās par divu sieviešu sirdīm un nekādi nespēj tās sadalīt vai laimīgi iekarot. Vai spēles «Mana dziesma» laukumā viņiem izdosies atrast kopīgu valodu un darboties komandā? Kā spēlē veiksies kolorītajiem Valmieras Drāmas teātra aktieriem Imantam Stradam un Mārtiņam Upeniekam komandā ar Latvijas Nacionālā teātra aktieri Kasparu Dumburu?

Foto: LTV

Arī šajā svētdienā cīņa būs sīva, jo nav nemaz tik viegli atminēt pareizo dziesmas nosaukumu, lai arī vārdi ir labi zināmi. Smiekli, joki, atjautīgi mēģinājumi iegūt katru «Mana dziesma» muzikālās spēles punktu mīsies ar kopīgi izdziedātām pazīstamām teātra un filmu melodijām.

Foto: LTV

Spēles laikā atklāsies arī pārsteidzoši fakti par šova vadītājiem Intaru Rešetinu un Dagmāru Leganti - izrādās, abi TV ekrānā nokļuvuši, pateicoties saviem ietekmīgajiem radiem, nebūt ne pašu spējām un talantam. Kuri ir abu spēles vadītāju ietekmīgie radi? Lai viņi paši atklāj spēles laikā.

Jautrs un pozitīvām emocijām piesātināts vakars ar iemīļotiem teātru aktieriem - garantēts! 8… 7… 6… 5… 4… 3… 2… 1… Aiziet!

Šovs «Mana dziesma» tiešraidē un arī pēc ētera skatāms LTV mājas lapā www.ltv.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu